Sayfa 191/1000 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Yazar resmen yazısında devletin bu kişilerin başını ezmeli demiş... Vay be... nefret ve kine halkı teşvik etmiş resmen...
    Efendim sonra vay siz Doların çıkışına seviniyorsunuzda vatan memleket sizin yüzünüzden elden gidiyor diye abuk sabuk suçlamalar. Ulan vatan elden gidiyorsa ( ki bu vatan o kadar ucuza elden gitmez ,günü geldiğinde her suçluya hesap sorulur ) baksınlar bu ülkede suçlanması gereken kimler ! Mehtap denilen o . çocuğu AKİT yazarı yazısında açıkça insanlık suçu işlemiş, hava alanı inşaatın da çalışan İŞÇİLER gerekirse devlet tarafından öldürülmeli demiş bunları görmeyecekler gelip forumda bize `niye Dolar alıyorsunuz ` diye ahkam kesecekler. Yani demek istiyorlar ki biz her moku yiyeceğiz, gerekirse işçileri bile öldüreceğiz ama siz sadece öküz gibi bizi seyredeceksiniz. Amk böyle kafaların hepsinin.

2. 32 günlük dolar faizleri;
    akbank ve vakıf 7,5
    halk 7,55

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Efendim sonra vay siz Doların çıkışına seviniyorsunuzda vatan memleket sizin yüzünüzden elden gidiyor diye apauk sapuk suçlamalar. Ulan vatan elden gidiyorsa ( ki bu vatan o kadar ucuza elden gitmez ,günü geldiğinde her suçluya hesap sorulur ) baksınlar bu ülkede suçlanması gereken kimler ! Mehtap denilen o . çocuğu AKİT yazarı yazısında açıkça insanlık suçu işlemiş, hava alanı inşaatın da çalışan İŞİCİLER gerekirse devlet tarafından öldürülmeli demiş bunları görmeyecekier gelip forumda bize `niye Dolar alıyorsunuz ` diye ahkam kesecekler. Yani demek istiyorlar ki biz her moku yiyeceğiz, gerekirse işçileri bile öldüreceğiz ama siz sadece öküz gibi bizi seyredeceksiniz. Amk böyle kafaların hepsinin.
    Ole demedigim icin cok rahatim ustume de alinmiyorum, biline diye yaziyorum, alindigimdan degil, akp ye oy verdim, secim olsa gene veririm, chp linin de ne bok oldugunu ogrendik, hele ki fetonun 15 temmuzun da gorduk, ama herseyini savunmuyorum akp yi gecmisle de kiyaslamiyorum, yok eskiden su yoktu getirdik laflarina gaza gelmem, benim tek kistasim var hak adalet. Kim olursa olsun hakli olan guclu olsun ins.

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

4.  Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    32 günlük dolar faizleri;
    akbank ve vakıf 7,5
    halk 7,55
    Mükemmel üçlü bir araya gelmiş. Şimdi bu üçünü bir arada görünce 'Kastelli' geldi aklıma. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Ole demedigim icin cok rahatim ustume de alinmiyorum, biline diye yaziyorum, alindigimdan degil, akp ye oy verdim, secim olsa gene veririm, chp linin de ne bok oldugunu ogrendik, hele ki fetonun 15 temmuzun da gorduk, ama herseyini savunmuyorum akp yi gecmisle de kiyaslamiyorum, yok eskiden su yoktu getirdik laflarina gaza gelmem, benim tek kistasim var hak adalet. Kim olursa olsun hakli olan guclu olsun ins.

Yani misal iktidar dedi ki kanal istanbul yapacağım.İnşaat bazlı büyümeye devam edeceğim,gene akp ye oy vereceksiniz yani.Adamın önüne iki şarap kadehi koymuşlar.İki ayrı tür şarabı tadacak.Birinci kadehi içmiş.Direk ikincisi daha iyi demiş.Nerden bildin ikinciyi tatmadın ki demişler.Bundan kötüsü olamaz demiş.Ben de akp nin inşaat bazlı ekonomisinden kötüsü olamaz diyorum.E madem chp yi sevmiyorsunuz,ince chp rozetini çıkarmıştı ona verin,iyi partiye verin başka partilerde var.Neyse ben akp ye oy veririm icraatleri iyi deyip ondan sonra da bu forumda aynı gemideyiz durum felakete gidiyor falan diye yazılmasının anlamı yok.Evet durum felakete gidiyor çünkü akp yanlış işler yapıyor durum budur.Siz de akp den memnunsanız lütfen şikayeti bırakın.

Bu akp seçmeni sosyolojisi değişik valla nerdeyse bozuk ekonomiden muhalefeti suçlayacaklar değişik bir ruh hali.Ve farkındaysanız sn CPA kanal istanbul yanlıştır,reisin uçak alması falan israftır işlerine hiç değinmiyor hala.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani misal iktidar dedi ki kanal istanbul yapacağım.İnşaat bazlı büyümeye devam edeceğim,gene akp ye oy vereceksiniz yani.Adamın önüne iki şarap kadehi koymuşlar.İki ayrı tür şarabı tadacak.Birinci kadehi içmiş.Direk ikincisi daha iyi demiş.Nerden bildin ikinciyi tatmadın ki demişler.Bundan kötüsü olamaz demiş.Ben de akp nin inşaat bazlı ekonomisinden kötüsü olamaz diyorum.E madem chp yi sevmiyorsunuz,ince chp rozetini çıkarmıştı ona verin,iyi partiye verin başka partilerde var.Neyse ben akp ye oy veririm icraatleri iyi deyip ondan sonra da bu forumda aynı gemideyiz durum felakete gidiyor falan diye yazılmasının anlamı yok.Evet durum felakete gidiyor çünkü akp yanlış işler yapıyor durum budur.Siz de akp den memnunsanız lütfen şikayeti bırakın.
    Benim dusuncem secim sistemimiz hatali, toptanci, akp chp denince akp her turlu ustte bende, rozet birakmakla olmaz bu kultur isi akp de gomlek cikarmisti. Icraata ve kisiye oy verilen bir sistem kurulmali,

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Neyse maalesef böyle böyle koca ekonomi batıyor.Ve mevcut iktidar da bu gidişle yerinde kalır.Seçmeni bozuk ekonominin nedeni olarak sanırım muhalefeti görüyor.O yüzden dolara altına devam.Kuruşuma kadar altın almaya devam.Ancak öyle kendimi güvende hissederim.

Sayfa 191/1000 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •