Originally Posted by
umutabi
Efendim sonra vay siz Doların çıkışına seviniyorsunuzda vatan memleket sizin yüzünüzden elden gidiyor diye apauk sapuk suçlamalar. Ulan vatan elden gidiyorsa ( ki bu vatan o kadar ucuza elden gitmez ,günü geldiğinde her suçluya hesap sorulur ) baksınlar bu ülkede suçlanması gereken kimler ! Mehtap denilen o . çocuğu AKİT yazarı yazısında açıkça insanlık suçu işlemiş, hava alanı inşaatın da çalışan İŞİCİLER gerekirse devlet tarafından öldürülmeli demiş bunları görmeyecekier gelip forumda bize `niye Dolar alıyorsunuz ` diye ahkam kesecekler. Yani demek istiyorlar ki biz her moku yiyeceğiz, gerekirse işçileri bile öldüreceğiz ama siz sadece öküz gibi bizi seyredeceksiniz. Amk böyle kafaların hepsinin.
Ole demedigim icin cok rahatim ustume de alinmiyorum, biline diye yaziyorum, alindigimdan degil, akp ye oy verdim, secim olsa gene veririm, chp linin de ne bok oldugunu ogrendik, hele ki fetonun 15 temmuzun da gorduk, ama herseyini savunmuyorum akp yi gecmisle de kiyaslamiyorum, yok eskiden su yoktu getirdik laflarina gaza gelmem, benim tek kistasim var hak adalet. Kim olursa olsun hakli olan guclu olsun ins.
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yer İmleri