Sayfa 191/464 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Yapılan yorumları okudum.
    1,50 deyken 1,90 olsa satarım diyen ama satamayan,
    22 ekimde 2,22 hedefini okuyupta 3,33 hedefine odaklanan,
    Borsada beklentinin satın alınıp gerçeklerin satıldığını unutan
    biz ky lerin hiç mi suçu yok.
    Arsa satışı nedeniyle kar açıklayacağı beklentisi oluşmuştu.
    Dün açıklanan bilançoyla bu beklenti gerçekleşti.
    1,50 civarından bu beklentiyi alanlar %50 karla gerçekleri
    sattılar.Ama #dakko hayaliyle 1,82-2,00 aralığından alıp
    mayıs ayından beri bekleyen yatırımcının hedefleri beklentisi
    yüksek olduğundan 2,26 rakamı yeterli gelmedi.6 ay bekleyip
    yüzde 10 kara razı olmadılar haklı olarak.
    Sonuç olarak ''aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz'' demiş
    atalarımız.Borsada her işlem bir tecrübe kazandırır.
    Bundan sonra daha dikkatli olmak dileğiyle.

2. Öğleden sonra takip edemedik ulaş fırtınaya yakalnmış.Bende 21 ağustosta aynı hatayı yapmıştım.sonra bayağı aşağı salmışlardı.Gerçekten bu kağıda yüklü mal almak hata.Sabırlı olmakta yarar var.

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    takas alabilirmıyız gençler kım basıyor malı??
    Hacı; Sende durum nasıl gidiyor, bu gün sadece izledim. Kârdan gitti. Bi şey yapamadım.
    Üç kağıtçılar milleti tokatladilar.

SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sonuç bence normal tahtanın bu şekilde kapatması.Kağıt çok dillendi.Bigborsa iyi niyetli ama kaş yapacağım derken göz çıkardı.Sırf bilanço için giren oldu benim gibi daha önce alıp satmıştım 2 gün önce 96 dan girdim yarısını 2.17 den verdim spek malı yeni gitenlere boşalttı.Hacim spek yamışsa malı vermişse aşağılarda yada yatayda bekletir.Yok dipte dökülen varsa ve yerine koymuşsa film yeni başlar.Halbuki beklenti bir kere söylense hisse unutturulsa dün farklı olurdu.Ha piyasa yapıcı bunu önceden planlamışsa başka.Bir de kağıt 1.40 lardan sırf arsa bilanço etlisi ile geldi yani beklenti bir nevi satın alındı.Ağalar kar satışı yaptı.borsa bu.batak kağıtlar tavan tavan gider kar edenler dip.Bekletirse dökülen çok olur.Pazartesi direk 2 üstüne atarsa olumlu bakarım yataya alırsa 3-5 kademeye yeni alıcı gelir.Kağıdı götürmezler.Alım fırsatı fazla vermemeli hacim oluşmamalı yoksa hayaller kasıma değil yılbaşına uzar YDT benimli şahsi görüş işlem yaparken dikkate almayın hayali senaryo

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

5.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Ekinoks ve arosttan yorumlar grafikler temenniler beklentiler nelerdir bişiler yazar mısın
    Oncelikle cuma gunu yapilan işlemlere bakarsak iş yatirim üzerinden 265000 lot alınmış oldugunu ve para girisi oldugunu görüyoruz. Hissenin fiyatını söylemeden cuma günkü takası kime gösterirseniz gösterin bu takasa göre hisse fiyatı en az ÷10 artmış olmalı derdi ama olmadi. Neden mi olmadı.normal piyasa sartlarinda hisse 2.10 lu fiyatlarda dengelenmisti. Fakat panda ismi verilen bir insanın sosyal medya hesaplarindan yaptığı manipülasyonla bir çok küçük yatirimciya hisseleri sattirmasi, ulasin patronunun dolandırıcılık yaptığını ve elde edilen karin büyük kısmını cebine attığını belirtmesi,yabancı satışa geçti gibi söylemleri küçük yatırımcının hisselerini bulduğu fiyattan satmasına neden oldu ve hissede tsunami etkisi oldu.hissede çok sayıda küçük yatırımcı vardı ve cuma günü büyük bölümü satış yaptı.esas mesele cuma günü küçük yatirimcinin malını alanlar kim.baska küçük yatırımcılar aldıysa olumsuz.fakat patron veya başka bir spek aldıysa yaklaşık 2 ortalamayla almış oluyorlarki bu hisse için çok olumlu olur.hissenin defter değeri yeni oluşan bu bilançoya göre 2.24 lira.bu da şirketin bu fiyatlarda ucuz olduğunu gösteriyor.diger konumuz ise şirketin faaliyet alanı.su anda elinde sadece bir oteli bulunan sirket son bilancoda da toplam borclarini 29 trilyondan 12 trilyona düşürdü. Borçları bir an evvel kapatarak şirketi borcsuz olarak devretmek istiyor olabilirler.ozellikle sirket yönetiminde bulunan anadolu girişim holding üyesi özdemir uçar bu tarz satın alma islemlerinde başarılı bir isim.pana yatırımın denge yatirim holdingi almasında ve hissenin 2 li fiyatlardan 10 lu fiyatlara yükselmesinde onun parmagi olduğu herkes tarafından biliniyor.ulas turizmin faaliyet alanlarindan birisi bilişim.ozellikle borsa dışından bir bilişim şirketinin ulas hisselerini alarak borsaya girmek istemesi gibi bir durum olursa çok olumlu yönde etkilenecektir hisse.panda lakaplı kişinin sirket yöneticilerini dolandiricikla suçladığı bu günlerde sirket yönetiminin hisselerine sahip çıkarak bu insanı ters köşe yapabileceklerini dusunuyorum.bir çok insana 2 2.10 aralığından hisseyi sattirip kahraman edasıyla boburlenen ve sirket yöneticilerine giydirerek onları küçük duruma dusuren bu insan karşısında yönetimin söyleyeceği son bir söz olacağını dusunuyorum.su anda kahraman gibi gözüken panda lakaplı kişi ve dolandırıcı olduğu söylenen sirket yönetimi.hisse fiyatı düştükçe kahraman edasıyla dolaşan kişi krallığa terfi edecek,dolandırıcı olduğu söylenen yöneticiler hakkında ise tepki çığ gibi büyüyecektir. Bu olayın tersi düşünüldüğünde yani hisse fiyatı yükseldikçe panda lakaplı kişiye tepkiler artacak,neden bize erkenden hisseyi sattirdin sorulari yöneltilecek,zamanla halk gözünde kahraman edasıyla dolaşan bu kişi itibarını sifirlarken,şirket yöneticileri insanların gözünde saygın bir konum alacaktır.bakalim senaryolarin hangisi gerçekleşecek.oyun aslında çok basit.sadece adını verdiğin şirketine sahip cikacaksin.sahip cikmiyorsan başkasına satip gideceksin.iki durumda da seni dolandırıcı ilan eden panda adlı kişiyi mat edersin.yazdıklarım kesinlikte yatirim tavsiyesi degildir.

6. büyük bir oyun döndü uzun zamandır takip ettiğim hisseydi satamadım nedense bekleyip göreceğiz panik yapmamak önemli diye düşünüyorum.

yazmayacaktım ama sırf ky için duramadım, şarlatanlara uçtu kaçtı diyenlere aldanmayın..burda çoğu kez dedim, uçacak kaçacak deniyorsa pazarlama var diye...aşağıda grafiği inceleyin, kesinlikle kimseye ümit vermesin ya da kimseyi karalar bağlamasın..teknik olarak iyi yerdeydi son vaka olmasaydı..ben bunun için almıştım ama son gün içine ettiler gibi...

neyse kesinlikle ytd ve kararlarınızı kendiniz verin...grafik der ki; artık yolun sonundayız..uzaya ya da uçuruma bir tık uzaktayız...hisse aşağı salmazsa ümitvar olunabilir(!!! olunabilir diyorum), salarsa o zaman problem...hacmin yüksek olmasının iyi ya da kötü oluşu sonraki günlerde netleşecek...bu kadar ihtimalli konuşmanın tek sebebi son gün oldu...yukarıda arkadaşların dediği gibi kimin aldığı belli değil...alan ky ise tekniğe göre de durum kötü, yok eğer birileri devraldıysa malı belki yukarılara sürme ihtimalleri vardır...yine diyorum ki kesinlikle ytd..

8. bedelsiz için ne düşünürsünüz arkadaşlar.

Sayfa 191/464 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •