Sayfa 192/331 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 2645 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Kardeşim, Yanlış anlamayın güven sarsılması yok. Bizim maliyetler çok düşük olduğu için ekrana bile fazla bakmıyoruz.

Borsa işte düşe çıka, alıştıra alıştıra, mal toplayan toplayana, karını realize eden edene.
    Taşlar yerine otursun bakalım. Yeterki harp darp olamasın.
    Sayın arpacı, maliyetlerle ilgili benim de sıkıntım yok, Zaten çok düşük fiyatlardan beri hissedeyim bir de al satlarla zaten maliyet 0. tabi ki biryerden sonra yeni alımlarla maliyeti sıfırın üzerine çıkaracağım. Ne kadar büyük bir sermaye ile maliyet 0 a yakın olursa o kadar iyi. Açıkcası link, sarky ve arena daki sermayem bu sene borsada elde ettiğim kar. diğer hisseleri ana parayla alıp satıyorum.

Uzun zamandır sarky oransal olarak bu kadar üst üste sert düşüşler yaşamamıştı, oyunu sert oynuyorlar orası kesin

2. Kilimci 1 milyon adeti alarak genel kurul da bizimle kapışmak adına bende varım mı dedi[emoji16]

Daha biz kampanyaya başlamadık onlar alıma başladı hemi[emoji3166]

Biz kuşlu kuşsuz ördekli vakvaklı sitelerde vekalet isteme içine giriştiğimizde bunlar ne yapacak merak ediyorum[emoji2960]

Bir denemede ben yaptım .....Fenada olmadı...

3. Fibo 61% 8,42

Çok acemiyim
    Sorun soruşturunuz
    YTD

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Ölü taklidi yapmaya devam...

Bilançoya yakın cemaat avluda birikmeye başlar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by agun Yazıyı Oku
    Bakır fiyatları artması bize yaramıyor mu arkadaşlar?
    1 ay önce falan bakır fiyatlarındaki artışı görünce direkt SARKY baktım , finansal raporları inceledim. Son çeyrek mükemmel performansı gördüm ve radarıma aldım.
    Nedense almayı unutmuşum diyelim tekrar bir yerde bakır fiyatları önüme çıkınca eyvah dedim, SARKY ne oldu diye baktım.

9 Ları görmüş düzeltmeye girmişti. 8 altında oyalanıyordu. 7.50 ye gelsin alayım diyordum, ekranı kapattım 30 dk sonra bir baktım tavan olmuş.
    Neyse kısa keseyim ertesi gün 9 lardan alıp 10.40 larda sattım. Perşembe günü 8.90 lardan geri aldım.

Gerçekten 10.70 gören hissenin 8.80 e kadar düşmesi ve orada fırsat vermesi enteresandı. Benim için de fırsat oldu yani Üstelik Bakır fiyatları rekorlar kırarken.

https://www.bloomberght.com/bakir-fi...-cikti-2268729

Bakır fiyatları 9 Yılın zirvesinde, Stoklar zayıf.

Shanghai'de bakır fiyatları 9 yılın en yüksek seviyesinin geçerken, LME'de 8 bin dolar seviyesini geçti. Bakır fiyatlarının artışında ABD'de teşvik paketi umudu ve stokların düşük olması etkili oldu.

Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda bakır yüzde 2,2 artarak ton başına 59.500 yuan (9.095 dolar) ile Eylül 2011'den beri en yüksek seviyeye çıktı.

Londra Metal Borsası'nda 3 ay vadeli bakır yüzde 1,4 artarak ton başına 8.028 dolar ile 8 bin dolar psikolojik sınırını aştı ve Şubat 2013'ten beri en yüksek seviyeye çıktı.

Her iki kontrat da yedinci haftalık kazancına doğru ilerliyor.

https://www.dunya.com/kuresel-ekonom...-haberi-604091

Benden önceki yorumlar 17 sinde yapılmış. Oysa arada cumartesi pazar geçti, başka yorum yok. Bugün 20 aralık.

Şöyle bir düşündüm de bu forumda yorum yaptığım hisseler içinde en çok kazandığım hisseler, sayfasında benden başka çok az kişinin yorum yaptığı hisseler.

Çok güvenip yorum yaptığım, bir çok yorumcunun olduğu hisselerde de kazandım ama aynı oranlara yaklaşması mümkün değil.

Umarım Sarkuysan da da aynı yüksek kazancı elde ederim

8.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Benden önceki yorumlar 17 sinde yapılmış. Oysa arada cumartesi pazar geçti, başka yorum yok. Bugün 20 aralık.

Şöyle bir düşündüm de bu forumda yorum yaptığım hisseler içinde en çok kazandığım hisseler, sayfasında benden başka çok az kişinin yorum yaptığı hisseler.

Çok güvenip yorum yaptığım, bir çok yorumcunun olduğu hisselerde de kazandım ama aynı oranlara yaklaşması mümkün değil.

Umarım Sarkuysan da da aynı yüksek kazancı elde ederim
    Çok sinek olunca, pastanın talibi azalıyor. Birkaç sinekten birşey olmaz da, bütün sinekler o pastaya üşüştüyse hiç kimsenin o pastayı yeme iştahı kalmaz. Bir de zehirli pastalar var tabii sinekleri kıran geçiren

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 192/331 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •