Ne dedim size yunsa 5 iken 5.30 gapini doldurur rahat olun.
Simdi 5.30 bana destek atanlar cikmak istiyolarsa cikabilirler kagittan.
Ne dedim size yunsa 5 iken 5.30 gapini doldurur rahat olun.
Simdi 5.30 bana destek atanlar cikmak istiyolarsa cikabilirler kagittan.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sana helal olsun Sacro. İçinde belli ki dert etmiş Yünsa'nın Cuma günü yaptığı o hareket, tahtaya destek atanların mağduriyet yaşaması.
Senin şu samimiyetin yeter, ayrıca uzaktan izliyor olsak da çok faydalanıyoruz teknik yaklaşımından. Umarım aldığın her kağıt tavan çeker![]()
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Tank isi yakinda belli olacakmis.
Tanki zaten otokardan baskasi alamaz.
Sadece basit mantik yurutuyorum.
Tank otokarindir dendiginde ne olur. Bi dusunun.
Hemen hisseyi aciyorum tavanina bakiyorum143.70 mis. ;)
Zirve 148.
Oralari gorurse bu kagit dururmu ?
En az 200 e alirlar.
Teee orta uzun vadeli topigi ilk actigimda 2013 mu 14 mu neydi.
Otokar 55 iken 300 lira hedefli grafigim vardi.
Aradan yillar gecmis.
Belki o zaman bu zamandir.
Sizde biliyorsunuzki borsada en onemli sey zamanlamadir.
Saygilar.
Hayırlı olsun. Bu tank işini az çok takip ediyorum. Öğrendiğim tank gövdesi ayrı motorunun ayrı ihale olacağı, tank gövdesine otokar, bmc ve bir Alman firması talip. Bmc nin gövdeden ziyade motora asılacağını duydum. Ancak orda da 6-7 firma olmasına rağmen henüz motor üretebilen yok. Ancak proje olarak en hazırı tmsn. Geçen gün müsteşar da ziyaret etmiş. Herkes ihale de eşit olmakla birlikte şahsi düşüncem otokar ve tmsn ın bu işi yükleneceği. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın Sacrosanct teknik anlamında bir arkadaşınızla dgklb için iddaya girdiğinizi söylemiştiniz.Arkadaşınız hala o kağıtta bekliyormu?
Yer İmleri