Hakikaten çok düşük fiyatı. Ama mutlaka sebebi vardır. Bu kadar satış akıl karı değil.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakikaten çok düşük fiyatı. Ama mutlaka sebebi vardır. Bu kadar satış akıl karı değil.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet bir sebebi var ama sebebi finansal değil,sebebi bu işi yapan ve yaptıranlar onun bunun çocuğu hemde süzmesinden,geçen hafta yapacakları senaryoyu yazmıştım zaten,yeni bir şey değil 12 senedir aynı şeyi yapıyorlar,o yüzden ezberledik hiçde süpriz olmadı,sebebi finansal olsa idi aynı ciroya sahip ama genel yönetim giderleri Batıçim’in üç katı olan ve 20 milyon zarar açıklayan Çimentaş yüzde 3 artı,56 milyon kar açıklayan Batıçim yüzde 4 eksi olmazdı...Neyse bu olan bitenlerden asıl zararı kim görüyorsa ve öpülen ve öpülecek olanlar kimlerse “TA-SA” sıda onlara düşsün,benim için zaten tarla yatırımı bu kadar sene beklemişiz,5 lirada olsa satacak değiliz,o yüzden onlar düşünsün birazda.
Senden gelecek Sayın Allah'tan gelsin.Sen de kalsın kim kime ne kapak olucak göreceğiz.3-5 ay önce kayyuma devredenlere kapak çoktan oldu.Kapak 10 lirada bana ver hisseni o zaman diyince çemkirene oldu.Ama sen akıllanmadın.Bu fiyatlarda operasyon çevirmek 10 lirada çevirmeye benzemez el yakar. Son olarak sen pek akıllanacak birine benzemiyorsun.Hani 10 liraya satmadığın hisse de 2,5 lirada al-sat yapıyorsun ya ;
Körle yatan şaşı kalkar.
Ha tabii dediklerin doğru mu orası da şu an tam bir muamma.Çünkü şu mükemmel fiyat tahminlerinden sonra öncesinde yaptıkların büyük bir soru işareti?
Topicde yaptıkları çok net olanlarla beraber saf tutmanda cabası.Aha ben gösterge imişim ya bu yazıyı da bu yüzden yazdım.Ver portföyün % 25 ini alırsın aşağıdan.Madem ben yazınca düşüyor.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Resmen fiyatı indiriyorlar. Kim cesaret edip böyle geri gelen bi kağıda alış yazar ki.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli dostum görüşmeyeli epey oldu.Bu hamaset dolu yazılarından bir ara vaz geçmiştin.Yine başlamıssın.Bırak isteyen istediğ düşüncesini yazsın....Tespitimi söylemeden de geçemeyeceğim.Buradaki didişme hiçbir topicte yok.Zannedersin şirketi ele geçirecekler.Ben kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebilirim.Geçen yıl yeniden değerleme hikayesine inanıp kendimizi öptürdük.Sorun yok.Nerde soyunursan orada giyinirsin derler.Tahtanın çok boş olduğu dönemlerde birkaçkez girerek zararın bir kısmını kurtardım.Trade edebilen buyursun etsin.Edemeyen de bekleyecek başka yolu var mı?Bilgisi olan paylaşacak diğerleri de bilgilenecek.Amaç bu değil mi..
Yer İmleri