Sayfa 192/650 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kaantarik Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum üstad. 2 yıldır burada yazıp 400 bin lotum var. 8 liraya 10 liraya gidecek diye yazan sözüm ona ******** manipülatör-spekülatör çocukları vardı burada. Kendisini eleştirenlere de hakaret ederdi bu manipülatör-spekülatör çocukları. Her defasında küçük yatırımcının kafasına vurulmasına aracılık eden manipülatör-spekülatör çocuklarının sayısı azaldı ama zaten onlara da gerek kalmadı bi yerde. Kağıt yere yapıştı, küçük yatırımcı tuş oldu nasılsa
    Bu senett müsvettesinde 2 yıldır ben sizi biliyorum sizde beni! Aynen öyle forumdaşım! Saygılar 2,50 ler test edilecek anlaşıldı! Pstron malını karşılayan iş,ak, gedik malları üstten çaktılar yine yeniden bize! Hey Allahım keriz olduk 2yıl bunların sidikli senetlerini taşıya taşıya Zafkenkaa ne diyorsun ne yapalım şinci maliyet düşürdüğümüz bu senette ses ver kayboldun!!! ???

Ytd.Değildir!

2. Evet klasik gel geller başladı yine..kaldir kaldir kaldir 2.80e ver millete Sonra indir 2.50ye ...bizde yedik mk

3. Utanma utanma çek 2.50ye biraz daha alacam..para çuvalla mk sen yeterki aşağı indir nasıl olsa maratoncuyum

4. yvşk 255 e koyuyor 50k yı ondan sonrada yalandan ufak ufak giriyor dikkat çekmek istiyor bak 50 bin var altta düşmez ayağına. ula madem koyuyon ha 255 ha 260 koysana yukarı! ama yok olurmu daha 260 a kadar millete mal geçirecez değil mi? yatırım anlayışınızı sss ... ne güzel işte haber var kullanıp bi kere de size yatırım yapanlardan yana tavır alsanıza adi herifler

5. Vurursun iyide Öldüremezsen işte o zaman mokoko olacan spek :D

Düşür düşür Eninde sonunda bu kağıdı toplamaya baslayacan,peki benim ve çalistigim holdingdeki arkadaslarimin elindeki deve yükü kadar hisseyi kaç liradan almayı düşünuyorsun bak ben sana bi tüyo vereyim 6 liradan aşağı satmaya niyetleri yok ona göre biz bekleriz sorun yok sinek oğlu sinek spek

6. SmartSelectImage_2017-09-22-14-07-25.jpg

Üstad bu terbiyesizi hatırlarsın. Neler yazıyordu ahlaksız. Şimdi nerede? Görevini(!) yapıp defolup gitti

7. alttaki alımlara sakın güvenmeyin arkadaşlar sn. nin 1/3 te silerler ne olduğunu anlayamazsınız bile.

8. Mk ne nazlisin be,indir 50'yede rahatla

Sayfa 192/650 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •