konut tarafında "şu anda ev almak ne kadar mantıklı" bir soru sordum burası yeri olmadığı için vaktı ve bilgisi olan bana cevap verebilir mi?
TPF Fon Katılma Belgesi (%)
03.02.2020=>3,22
04.02.2020=>12,59
TCD Fon Katılma Belgesi (%)
27.01.2020=>5,05
04.02.2020=>0,27
TCD'yi iyi yapan viop / türev tarafıydı 15 gündür iyice saçmalamaya başladılar.
ben hisse bazlı / ona endeksli fon istesem alternatif çok ve o konularda tcd'den şu an için daha iyiler , ben tcd'yi agresif ve bist100'ün çok üstünde getiri sağladığı için tercih etmiştim ama şu an bir duraklama dönemine girmiş gibiler.
viop türev oranını azalttıkları içinde artık iyice soğudum, bir süre defansif takılacaklar sanırım bende defansif fonları hiç sevmiyorum.
bende 1 hafta daha durup çıkıcam büyük ihtimal , bir sorun olmazsa 15'i gibi serbest fondayım![]()
Çıkışlardan kaynaklı hisse tarafını artmış gibi gözüküyor sadece. Hisse de satış T+2'de gerçekleştiği için çıkışların bedeli valörsüz TCB satışıyla karşılandı diye tahmin ediyorum. Son iki günde fonun tedavüldeki pay sayısı 12 milyon azalmış buda hisse kısmından değil diğer kısımlardan karşılanarak ödenmiş. Çıkışlar devam ederse hisse kısmı da azalmaya başlayacaktır.
tacirlerin dün yüklü miktarda trakya cam alımı vardı ve ciddi zarar yazdı bugün gelen performans düşüklüğünün sebebide trakyada açılan yüklü miktardaki pozudur.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri