DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bakan Koca : Avrupa genelinde havalimanlarında test yapılmıyor , biz turizmin yoğun olduğu yerlerde gerekli tedbirlerimizi aldık , biz Avrupa’dan farklı olarak şunu yapmak istiyoruz , Yurt dışından gelenleri sağlık taramasından geçirmek istiyoruz , şayet ateş yüksekliği veya bir semptom olması durumunda müdahale edeceğiz. Yurt dışından gelenlerin geldiği ülkedeki virüsün durumuna bakacağız belirli bir rakamın üzerinde ise test yapmak istiyoruz
Bakana gelenlerinle karantina uygulanacak mi diyene sorulmuştu ama bu konuda bir şey demedi . Sanırım herkese test yapmayacaklar yada karantina uygulanmayacak .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD Merkez Bankası(Fed) faiz oranlarını yüzde 0,00-0,25 olarak bıraktı(Beklenti %0,00-0,25)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fed:
-2020 Yılı GSYH beklentisi -%6,5
-2021 Yılı GSYH beklentisi %5,0
Fed: Pandemi bülüme, enflasyon ve istihdam üzerinde kısa vadede ağır şekilde baskı yaratmaya devam edecek
Fed, cari Hazine kağıdı alım hızını aylık 80 milyar dolar olarak devam ettirecek
Fed:
-2020 Yılı işsizlik oranı beklentisi %9,3
-2021 Yılı işsizlik oranı beklentisi %6,5
Fed: Cari federal fon faiz oranını, ABD ekonomisinin son gelişmelere karşı koyabileceğinden ve Fed'in hedeflerini başarma yolunda olduğundan emin olana kadar devam ettireceğiz
Fed: Hazine kağıdı, konut ve ticari mortgage destekli menkul kıymet alımlarını artırmaya önümüzdeki aylarda en azından cari hızla devam ettireceğiz
Fed: Büyük ölçekli gecelik ve vadeli repo önermeye devam edeceğiz
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Zannetmiyorum acikcasi. Tamam bir cok alman firmasi Cin'de bayagi yerlesik ve is yapiyorlar, ama virüs ile ilgili extradan bilgileri yoktur bence.
Olsaydi baslangicta AB olarak bir sey yapmaya calisirlardi.
Ancak bu virüsü herkes isine geldigi gibi kullandi/kullaniyor. Önümüzdeki yillarda ,nelerin olup bittigini, görecegiz/ögrenecegiz belki.
Yer İmleri