Günlük veriler :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Orta Anadolu ve Doğu ve güneydoğu Anadolu’da vaka sayısında kısmi bir artış yaşandı , Ankara’da da 2-3 gündür artış vardı bugün bir gerileme var , Diyarbakır’da da bugunde dahil bir kaç gündür vaka artısı var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : İzmir ve İstanbul’da vaka sayısında gerileme var , salgın daha kontrollü
Ahali kalabalıklaştı, inşallah konu neyim buluruz.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
dün 993 olan vaka sayısı bugun 922 , dün 18 olan vefat sayısı bugün 17 .
dün 281 olan entübe hasta sayısı bugün 280 , dün 642 olan yoğun bakım hastası bugün 631’ye gerilemiş durumda . tedavisi devam eden hasta sayısı 21451.
türkiye’de bugüne kadar yapılan testlerin %7,06’sı pozitif çıktı .
virüs tanısı konulan kişilerin %84,86’sı taburcu olmuşken , %12.40’in tedavisi devam etmekte, vakaların %2,74’ü ise vefat etti
Yer İmleri