Sayfa 192/342 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. bakalım spk neden 227 tl ye sattın diye soracak mı? acaba ne cevap verecekler? ülkeri yaklaşık 2,3 milyar usdye satmış. normalde gayet uygun bir fiyat ama gel görki piyasa şuan yarısından azını veriyor. iştirakine sattığı için klasik murat ülker şirket boşaltmalarından olduğu için rahatsız edici. bu haberde olumlu olabilecek tek şey şirketin mecburi bir değerleme yapma ihtimali.

2.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    bakalım spk neden 227 tl ye sattın diye soracak mı? acaba ne cevap verecekler? ülkeri yaklaşık 2,3 milyar usdye satmış. normalde gayet uygun bir fiyat ama gel görki piyasa şuan yarısından azını veriyor. iştirakine sattığı için klasik murat ülker şirket boşaltmalarından olduğu için rahatsız edici. bu haberde olumlu olabilecek tek şey şirketin mecburi bir değerleme yapma ihtimali.
    selamlar uzun süredir herhangi bir şirketin değerleme yaptığını görmedim belki ıskalamış olabilirim bu ekonomi açmazında hiç bir patronun yeniden değerleme işine gelmiyor tam bir kaos ortamı Fırıldak murat bu işlere bılaşmaz esen kalın ytd

3. selamlar. açıkçası hayatımda ilk defa böyle bşr kap gördüm; piyasa bile anlayamadı henüz; ancak gelişmiş piyasaları olan bir ülkede bu cep to cep işlemini en azından hangi değerlemeye göre yaptığını sorarlar. umarım minide olsa bi ralli gelir. hayırlısı olsun.

4. **Bu tür işler, yatırımcıları, ciddi fonları, yabancıları hisseden iyice uzaklaştırır.

5. Gönderim Tarihi
    24.12.2024 17:29:27
    Bildirim Tipi
    DKB
    5 DAKİKALIK GRAFİK

6. alanlar
    global....111
    ytrm fnb..96
    info........83
    tacirler....75
    ykb........45
    DİĞER 179 bin
    -----------------
    satanlar
    İŞ........234
    ÜNLÜ.....66
    AK.........65
    ZİRAAT...45
    DİĞER 45 bin

7. **pay alım satım bildirimi başlığı ile gönderilmesi DOĞRU mu?...

**ana sayfada özet bilgi verilmesi gerekmez miydi?

**seans kapanışından sonra gönderilmesinde bir sakınca-mahsur var mıydı?

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Şimdi yeni öngörümüzü paylaşalım,bakalım tutacak mı?

Senaryo1;Merkez Bankası faizi indirir,dolayısıyla dolar bazlı endeks için bugün kü değer 273,ve buralar diptir....
    Burdan deper....

Senaryo2:Merkez bankası faizi indirmez,neticede endeks 245 leri test eder.....

Sn Tengri Han sen hangi senaryoya daha yakınsın diye soracak olursanız;Ben faiz indirecek diyen tayfadanım....
    Dolayısıyla yarın gün içi gelişmelere bakıp Ülker takviyesi yapmayı düşünüyorum...
    Aslında buna gelene kadar çok daha güçlü tepki verecekler illa ki vardır ama Ülker ci olduk bir kere....

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

Saygılar/Başarılar.....
    Herkese selamlar....
    Endeks ve Ülker için dip burasıdır öngörüm 1 günlük de olsa tuttu....
    Bu güzel Kap haberinin yanına,Merkez Bankası da faiz indirirse değmeyin keyfime....

Extra Bilgi;Gün içinde 106,xx lerden takviyemi yaptım....
    Merkez Bankası kararına göre Ülker de ya çıtır yaparız yada kıtır oluruz...

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 192/342 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •