hacim çok iyi saat 17'den sonraya dikkat , şevval samdan bahçe duvarını aştım'ı çalarız diye umut ediyorum.kapanışa 7 / 8 mn.lot
hacimle tavana yapışırsak çaylar benden ytd![]()
Son düzenleme : kitapci0; 22-02-2018 saat: 14:44.
İnfo 170 bin mal sattı bugün ve t2 takasa göre elinde 100 bin mal kaldı. A1 ise t2 takasta elinde 200 bin mal vardi, 105 bin sattı ve elinde 95 bin kaldı gözüküyor. iş 251 bin alımla birinci, ak 130 bin alımla ikinci, ziraat 80 bin alımla üçüncü gözüküyor takasta.
Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.
İşte hep bu yanlışı yapıyoruz, hisseyi alıyoruz aylarca bekliyoruz , çıtayı yüksek tutuyoruz, olurda elimizden çıkardıktan sonra hareket başlarsa da almıyoruz ,
yaşadıklarım
aselsan 10.83 satış
karel 2.16 satış
klgyeo satış 1.46
glyho , satış 2.64
hektaş 3.50 satş
ipeke 1.92 satış
bunlardan sadece aselsanı 17/18 lerde satarım diye almıştım diğerlerinin hepsinin gördükleri rakamları hedeflemiştim , her birinde bir terslik oldu sattım
şimdiye by. sınıfına atlamıştım, dönüp tekrar alsaydım ytd
Son düzenleme : kitapci0; 22-02-2018 saat: 15:28.
Arkadaşlar herkes kendi kararını kendisi versin, kimse kimseyi yazılıp çizilenlerden sorumlu tutmasın ,sonuçta hissenin bilançosu ve piyasa değeri ortada...![]()
Yer İmleri