Sayfa 193/444 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 3545 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. La bunlar sahtekar sahtekar spk denen kurumun zerre ky düşündüğünü düşünmüyorum bu kağıt alınmaz işte piyasaya sürüyorlar temettu falan gibi haberler alıyorlar garibanın parasını 1 ay önce kağıt 3 liraydı çıkardılar 2 katına verdiler ky nin eline spk halkı düşünüyor ise boyle 1 lotla %3düşen kağıt sokmayacak Borsa ya şimdi sorsam size faktoring nedir diye kimsede bilmez tefecilik işte kısaca Borsada ne işi var bunlar ın işleri dalevera burda asıl sıkıntı şu bu Şirket spk haber i yayınlayacak diyemi düştü yoksa bu hareketten sonra mı spk dan uyarı geldi

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Sevgi Yazıyı Oku
    ASELSAN da düşmüştü
     Alıntı Originally Posted by Sevgi Yazıyı Oku
    Yükseliyor diye aldım Bera da almıştım onu sattım buna stop loşa koymamıstım
    Maalesef ben daha acemiyim
    Sanırım keriz dedikleri de ben oluyorum
    Bacım sen gel vazgeç bu borsa işinden. Sanırım mynet'ten en çok yükselenlere bakıp alıyorsun o kağıtları. 2 tane daha en çok yükselen kağıt aldın mı sermayen sıfırlanır zaten.

3. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım fakat bu kadar zararla çıkamam tecrübeli bir insan olarak daha yapıcı bir Öner’iniz varsa dinlemeye hazırım

4.  Alıntı Originally Posted by Sevgi Yazıyı Oku
    Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım fakat bu kadar zararla çıkamam tecrübeli bir insan olarak daha yapıcı bir Öner�iniz varsa dinlemeye hazırım
    Hiç acele etme. Kafana takma borsa sabır işidir. Çok sık pozisyon değiştirme. Lidfa orta uzun vadede bence mükemmel bir şirket. Günlük düşüşler hiç önemli değil. Acil paraya ihtiyacın yoksa bekle sadece.

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben ASELSAN’da iki günde paramın yüzde kırkını kaybettim zaten

6.  Alıntı Originally Posted by Sevgi Yazıyı Oku
    Ben ASELSAN’da iki günde paramın yüzde kırkını kaybettim zaten
    Cok degil iki sene icinde o kaybinin fazlasini LIDFA'dan kazanirsin.

Sabirli ol ve buralari takip et.

Hisseden hic haberi olmayan bombos'larin yazilarini da okuma.

7.  Alıntı Originally Posted by kimyaci Yazıyı Oku
    La bunlar sahtekar sahtekar spk denen kurumun zerre ky düşündüğünü düşünmüyorum bu kağıt alınmaz işte piyasaya sürüyorlar temettu falan gibi haberler alıyorlar garibanın parasını 1 ay önce kağıt 3 liraydı çıkardılar 2 katına verdiler ky nin eline spk halkı düşünüyor ise boyle 1 lotla %3düşen kağıt sokmayacak Borsa ya şimdi sorsam size faktoring nedir diye kimsede bilmez tefecilik işte kısaca Borsada ne işi var bunlar ın işleri dalevera burda asıl sıkıntı şu bu Şirket spk haber i yayınlayacak diyemi düştü yoksa bu hareketten sonra mı spk dan uyarı geldi

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Haytimda kara cahil olarak okudugum ilk Kimyacisin. ( eger oyleysen )

Ben bu kimya okuyanlara ozenirdim gencken, bosunaymis.

8.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Haytimda kara cahil olarak okudugum ilk Kimyacisin. ( eger oyleysen )

Ben bu kimya okuyanlara ozenirdim gencken, bosunaymis.
    sen şirket adamımısın neden millete gaz veriyosun

Sayfa 193/444 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •