ben de fikrimi söliyim, yukarı gitme ihtimali daha fazla görünüyor, çarşambaya bile kalmayabilir bu yükseliş..ytd..
ben de fikrimi söliyim, yukarı gitme ihtimali daha fazla görünüyor, çarşambaya bile kalmayabilir bu yükseliş..ytd..
Takaslara bakılırsa bugünkü satıcı ilk üç kurum ky kurumu gedik elindeki malları ne zaman ve nereden satacak,benim bildiğim gedik cok beklemez ölü kedi yarın yada birgün sıçrar kişisel kanaatim çok fazla sıçramaz gedik elindekileri tutuşturur kalanıda ertesi gün okutur dikkat etmek lazım 2,40-50 olabilir
Asla kimse etkilenmesin kesinlikle şahsi yorumdur,olacağını bilsem bütün parama alırdım demi ama![]()
Hep aynı şeyleri düşünüyoruz. Ama siz biraz acele etmişsiniz almakta. Ben yarın ilk girişi yaparım. Asıl alım çarşamba olacak. Sonrası parça parça alıma devam edeceğim ve tüm portföyle burda 2-3 ay bekleyeceğim. Gözüm yükseklerde yeter ki adam gibi biri alsın götürsün çok iyi yerlere gelecektir. Ytd
Galip in kağıtları bile 5 gün düşmez. Bu kağıt bugün artı kapatır. Bir kademe dahi olsa yeşil olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Derinlik atabilecek bir arkadaş var mı
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri