Sayfa 193/1030 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Arkadaşlar stopaj indirimi uzatılmazsa Kasım sonu bitiyor,Kasımın in 5 inde 32 günlük vadeliye yatırsak Aralık 7 de vade doluyor. Bu durumda stopaj kesintisi %5 mi olur yoksa %15 mi. yani başlangıç tarihimi yoksa bitiş tarihimi baz alınıp vergilendirilir.

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar stopaj indirimi uzatılmazsa Kasım sonu bitiyor,Kasımın in 5 inde 32 günlük vadeliye yatırsak Aralık 7 de vade doluyor. Bu durumda stopaj kesintisi %5 mi olur yoksa %15 mi. yani başlangıç tarihimi yoksa bitiş tarihimi baz alınıp vergilendirilir.
    Baslangic tarihi gecerli..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,050
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...20855&page=448

emlak konuları için başlık mevcut,

konu dışına çıkmayın.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    "Şu an sabır safhamdır ve bu sabır bir yere kadar" derken ne demek istiyor acaba
    Kafasında neler var çok merak ediyorum
    TCMB'nın başarılı olamadığı gerekçesiyle başkan ve PPK üyelerinin istifalarını isteyebilir, kendisini başkan, damadını başkan vekili, faiz sebeptir diyenlerden de yeni üyeleri atayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar stopaj indirimi uzatılmazsa Kasım sonu bitiyor,Kasımın in 5 inde 32 günlük vadeliye yatırsak Aralık 7 de vade doluyor. Bu durumda stopaj kesintisi %5 mi olur yoksa %15 mi. yani başlangıç tarihimi yoksa bitiş tarihimi baz alınıp vergilendirilir.
    Kasım 31 de bitiyor ondan önce yapılan tüm işlemler 6 ay dahil olmak üzere % 5 stopaj ile işlem görecek.

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    "Şu an sabır safhamdır ve bu sabır bir yere kadar" derken ne demek istiyor acaba
    Kafasında neler var çok merak ediyorum
    Döviz sözleşmelerinin TL ile yapılma zorunluluğu, İhracatçıların ülkeye dövizi getirme zorunluluğu ve normal vatandaşın dolarla ne işi var söylemleri... Olmaz, yapılamaz diyemiyorum... Yaparsa hiç bir sektör ayakta kalmaz... Lakin söylemler korkutucu... Böyle şeylerin lafının bile edilmesi yanlış...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Henuz o sok dalgasi yasanmadi. Talep olmayinca o fiyatlar mecburen dusecektir. Su ana kadar tl bazli cok dusmedi cunku bicak kemige henuz dayanmis degil. Soyle ki. Bir adam 500 bine ilana koydugu daireye bir kac ay alici gelmeyince 400 e kadar dusebilir. Cunku o 400 bini bankqya koydugunda arzuladigi 500 bin tl yi 1 yilda alacak ama ev yatmaya devam ederse endiseleri ve riskleri daha dq buyuyecek.

1. Kimse kredi ile ev alamaz.

2. Kosede parasi olan ev alabilir ama bu kez de o kisi ince eleyip sik dokuyacak. Gercekten ihtiyaci olup olmadigini dusunecek.

3. Yatirim amacli ev alinmayacak.

4. Arz fazla talep yok. Guclu olan taraf tasarruf sahipleri yani halk. Pazarlik etmeye pek gucu yok ev sahibi ya da mutaahitin, hele bir de odemeleri var ise.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    90larda araba fiyatına ev alınırmış... Doğru mu bilmiyorum öyle diyorlar... Bakalım nereye varacak??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Be kendini bilmez nami diger dumkoft arkadasim...ben bunlari mizahi amacla yazdim sen ciddiye almis birde usenmemis ansiklopedi karistirip alintilarla benim salladigimi ispata yonelmissin...yani mizahi mecazi anlamini dusunmeden alman kafasiyla yorumlamissin. ...wie alt bist du??....hier ist die Turkei....biz carsaf,firt ve girgir mizahilerle buyuduk...senin anlamaman dogal....)

Chucky.............ich bin auch in die deutschland geboren...aber ich bin gut..)
    sesli guldum...

ben de alman ekolunde egitim aldim, ne dedigini cok cok iyi anladim

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Baslangic tarihi gecerli..
    Teşekkür ederim

Sayfa 193/1030 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız