Originally Posted by
zigana
Dün yatırımcı ilişkileri ile görüştüm. Delist olayı kesin dedi. Şöyle ki yönetim kurulu kararı olması yeterliymis. İsterse çağrı bile yapmadan borsaya kapalı bir şirket haline gelebiliyor dedi. Yani yönetim kurulu kararı olması yeterli dedi. Hisselerini vermeyenler borsaya kapalı bir şirkette ortaklığı devam edecekmis. Eğer dediği doğruysa kapalı bir şirkete bence kimse ortak olmak istemez.
Sayın Besiktask yorumunuz nedir ?
Eğer kendilerini uzmeyecek kadar hisse dısardaysa o zaman vay londradakilerin basına geleceklere. . . . . . sonucta eğer delist kararı bir şirket için cok prestijli bir hareket olmaz. bknz kent gıda bile nerdeyse yok hisseyle borsada durmaya devam ediyor ve sacma sapan fiyatlarla işleme devam ediyor. sonucta eğer delis kararı verir ve ağaların istedikleri fiyattan bu malı vermezsen sonra gider yalvara yalvara vermeye calısırsın ama artık kaça ve ne zaman verirsin allah bilir. sonucta istedik vermedin şimdi ne ok yersen ye diyebilirler işte bu yuzde delist kararı alınacaksa önce dısardaki mal imde ve ne kadar ona bakacaklar genel kurul toplantısında aynı masada oturmak isteyeceklermi? vs vs vs bir suru muhabbet var ama sonucta eğer şirket delist yani borsadan cekilecekse KY ya satmaktan baska care yok.
saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yer İmleri