Sayfa 193/271 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243 ... SonSon
Arama sonucu : 2165 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    Ben sizin "Sayın beşiktaş zaten hedefleri söyledi burada çoğumuz acemi yatırımcıda değiliz… patronlar haberleri istediği zamanlarda grafiğe uygun verdiklerini hepimiz biliyoruz… " yazınıza istinaden @beşiktAŞK nikli arkadaşın yazısından alıntı yaptım. Patron yeni alıcılar bekliyor, diyor @beşiktAŞKA bizim "acemi " olup olmamamız önemli değil.
    bu çoğu hisse de var olan bir durum ben de onu açıklamaya çalıştım... astorundan kontrolmatiğine çoğun da var olan durum bu... patron hep yeni yatırımcı gelsin diye grafik, kap ve haberleri uyumlu gider... zaten tahtacı ile anlaşmalı oldukları için bu bilgilere göre şekillendirip gel gel yapıyorlar...

borsanın malum durumu ortada enver çevik ve alt yapılanması, yapılanmaları çoğu hisse de at koşturuyor veçoğu patronda bunlara tahtayı devretmiş durumda...

2. Bedelsizin tarihi belli mi?

3. Dün yatırımcı ilişkileri ile görüştüm. Delist olayı kesin dedi. Şöyle ki yönetim kurulu kararı olması yeterliymis. İsterse çağrı bile yapmadan borsaya kapalı bir şirket haline gelebiliyor dedi. Yani yönetim kurulu kararı olması yeterli dedi. Hisselerini vermeyenler borsaya kapalı bir şirkette ortaklığı devam edecekmis. Eğer dediği doğruysa kapalı bir şirkete bence kimse ortak olmak istemez.
    Sayın Besiktask yorumunuz nedir ?

4.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Dün yatırımcı ilişkileri ile görüştüm. Delist olayı kesin dedi. Şöyle ki yönetim kurulu kararı olması yeterliymis. İsterse çağrı bile yapmadan borsaya kapalı bir şirket haline gelebiliyor dedi. Yani yönetim kurulu kararı olması yeterli dedi. Hisselerini vermeyenler borsaya kapalı bir şirkette ortaklığı devam edecekmis. Eğer dediği doğruysa kapalı bir şirkete bence kimse ortak olmak istemez.
    Sayın Besiktask yorumunuz nedir ?
    Eğer kendilerini uzmeyecek kadar hisse dısardaysa o zaman vay londradakilerin basına geleceklere. . . . . . sonucta eğer delist kararı bir şirket için cok prestijli bir hareket olmaz. bknz kent gıda bile nerdeyse yok hisseyle borsada durmaya devam ediyor ve sacma sapan fiyatlarla işleme devam ediyor. sonucta eğer delis kararı verir ve ağaların istedikleri fiyattan bu malı vermezsen sonra gider yalvara yalvara vermeye calısırsın ama artık kaça ve ne zaman verirsin allah bilir. sonucta istedik vermedin şimdi ne ok yersen ye diyebilirler işte bu yuzde delist kararı alınacaksa önce dısardaki mal imde ve ne kadar ona bakacaklar genel kurul toplantısında aynı masada oturmak isteyeceklermi? vs vs vs bir suru muhabbet var ama sonucta eğer şirket delist yani borsadan cekilecekse KY ya satmaktan baska care yok.

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

5.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Eğer kendilerini uzmeyecek kadar hisse dısardaysa o zaman vay londradakilerin basına geleceklere. . . . . . sonucta eğer delist kararı bir şirket için cok prestijli bir hareket olmaz. bknz kent gıda bile nerdeyse yok hisseyle borsada durmaya devam ediyor ve sacma sapan fiyatlarla işleme devam ediyor. sonucta eğer delis kararı verir ve ağaların istedikleri fiyattan bu malı vermezsen sonra gider yalvara yalvara vermeye calısırsın ama artık kaça ve ne zaman verirsin allah bilir. sonucta istedik vermedin şimdi ne ok yersen ye diyebilirler işte bu yuzde delist kararı alınacaksa önce dısardaki mal imde ve ne kadar ona bakacaklar genel kurul toplantısında aynı masada oturmak isteyeceklermi? vs vs vs bir suru muhabbet var ama sonucta eğer şirket delist yani borsadan cekilecekse KY ya satmaktan baska care yok.

saygılarımla
    Tam olarak bunu demek istemiştim. Sixthstreet zorluk cikarabilir. Onuda kurtman bir sekilde halleder bence.
    Kurtman işin kesin olacagini biliyorsa gph müşterisi bile hazırdır bence. Yani burası şu an suprizlere açık bakalım ne olacak. Yıllar önce 700 milyon dolar rakamı telafuz etmişti. Şimdi kapıyi kaçtan açar Allah bilir. Satmasa bile değerleme yapacaktır. Benim anladığım kutman bütün tuşlara basmış durumda. Başka yerlerden başka suprizlerde gelebilir mi ? Başka varlıkların satılması gibi ?

Yılların borsacisi kurtmen birilerine toplatmistir.
    Fazla bir hisse yoktur yatirimcida

7. Bedelsiz, temettü, GPH satışı, GPH’nin kottan çekilmesi derken tüm tuşlara bir anda basan kutman arka planda bir şeytanlık düşünüyordur ama fikrimi söyleyip eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirmeyeyim şimdi.

Bende mal yok öyle geçerken uğradım. Sakın ola yatırım tavsiyesi almayın. Herkese bol kazançlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Yılların borsacisi kurtmen birilerine toplatmistir.
    Fazla bir hisse yoktur yatirimcida
    Zaten öyledir. Kottan cekecem dedikten sonra panikle bir sürü insan sattı. Gph hisselerini orada toplayıp 250 civarı şimdi 300 e holdinge satmıştır bence.

Sayfa 193/271 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •