Artan

203,50 10 18:10
2,75 10 18:10
14,74 10 18:10
8,80 10 18:10
2.321,00 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 18:10
8,67 -9.97 18:10
108,90 -9.55 18:10
3,64 -7.38 18:10
134,40 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.062.594.753,00 18:10
7.179.216.574,00 18:10
6.524.217.020,05 18:10
6.316.388.859,62 18:10
5.581.825.986,86 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 194/656 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    birde akrebin hala 15 bin lotu duruyor )))
    diğer 15 bini 5,00 ın altından yerine koymayı unut...ama elinde kalan bu 15 bin ile ne kadar kazanacağını düşünerek mutlu olabilirsin...ben buna gönülden inanıyorum...senin de 15 bin lotun var benim de o miktarda var...ikimiz de kardeşçe bu hisseden kazanacağımıza inanıyorum...hele ki bir de gelecek bilançoda 15 milyon tl civarı gelecek bir karı gördüğümüzde o vakit arkamıza yaslanıp çayımızı içeceğiz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. durdodan çıktıktan sonra alka ,uluun ve banvit hisselerini aldım..alka ve banvitte az bir miktar kar yaptım ama uluunda zararım büyük oldu..bunu söylemekten çekinmem...utanmam da ....sonuçta durdodan yaptığımız %70 lik karı erittik yapacak bir şey yok..bunu da tecrübeye sayalım..

bu üç hisse hakkında yaptığımız yorumlar zaten topiklerinde vardır...gezdiğim ve baktığım hiç bir hissede durdodaki potansiyeli göremedim..o yüzden de normalda kolay kolay lotumun azaldığı bir hisseye geri dönmezdim ama durdoda ilk defa dönüyorum...yanlışta ısrar etmenin anlamı yok..rüzgarın tersine gitmeye çalışmak da marifet değil..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. kekom kekom senin canın sağolsun benim iğneyi batırtığım kişileri bu piyasada herkes ii bilir neyse tartışmaya gerek yok ben herzaman kendimi garanti altına alarak yatırım yaparım tek hisse almam tek borsada olmaz yatırımım 1 yıldır kazandığım dediğin şey 16800 lot durdon vardı 15 binle geri gelmek oldu toplsanan para olarakta 20000 lira kazanmamışsın tl olarak buna eğer kazanmak diyorsan büyüksün diyeyim ne diyeyim kekom
    ytd deli saçmasıdır

4. alkada dövizin çıkması karını olumlu etkiler...bir de stokları değerlenir burdan da kar yazar...eğer ki uluslararası piyasalarda da selüloz fiyatları çıkmış olsaydı o vakit çok daha güzel kar yapardı...alkanın bir de döviz fazlası var...ama buna rağmen potansiyeli durdonun yanından bile geçemez..

banvitte ise yem fiyatları geçmiş çeyreklere göre düşmüş ve şu anda yataydadır..cirosu artan bir şirkettir ayrıca ihracatı da artık tüm cirodaki payı %25-30 lara varmıştır...banvit geçen yıldan çok daha iyi bir bilanço açıklayacaktır...onda teknik olarak endeksi de gözeterek uygun alış yerleri kollanabilir...ama buna rağmen bu şirketin de potansiyeli durdonun yanından bile geçemez...ha sahipli bir hissedir ,çıktığı zaman agresiftir ama temel anlamda durdo kadar olamaz..

uluun da ise cironun %70 buğday ticaretinden geliyor (ki bu bilgiyi bu hissenin yıllardır yatırımcısı olan arkadaşlar dahi bilmiyordu) kalan kısmı ise un ticaretinden geliyor...2019 yılı ilk çeyrekte uluslarası piyasalarda un fiyatları 513 brimden 427 dip fiyatlarını da görüp şu anda 460 civarlarındadır...şirket buğday alıp satıyor...dolar düşünce şirketin ucuzdan buğday alıp pahalıya satma imkanı azalıyor bu yüzden de ciro ve karı azalıyor...2019 yılı ilk çeyrekte uluunda kötü bir bilanço bekliyorum...(tabi döviz ile ilgili kar edici herhangi bir hedge işine girmemiş ise) uluunun 2019 yılı ikinci yarısında iki tane un fabrikası devreye girecek..ayrıca son zamanlarda da doğrudan satışlara yönelerek kar marjını artırma çabasına girmiş şirket...

uluun ancak bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren bilançolarını düzeltmebilir...en iyi bilançosu ise yıl sonundaki bilançosu olmasını bekliyorum...bu çeyrekte hisse yeni diplere kadar inebilir..bu durumu tahmin ettiğim için zararın büyüklüğüne bakmadan kol kestim..

işte bu hisseler için yaptığımız yorumlar bunlardır...topiklerinde de zaten çok yazdım...dediğim gibi bu üç hissenin de potansiyeli durdo kadar olamaz...durdoda 2019 yılı ilk çeyrekte çok güzel bir bilanço bekliyorum...bu bilanço ile diğer geçmiş iki bilanço teyit edilecektir...işte o vakit hisseyi hakketiği yerlerde görmeyi umuyorum...

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    kekom kekom senin canın sağolsun benim iğneyi batırtığım kişileri bu piyasada herkes ii bilir neyse tartışmaya gerek yok ben herzaman kendimi garanti altına alarak yatırım yaparım tek hisse almam tek borsada olmaz yatırımım 1 yıldır kazandığım dediğin şey 16800 lot durdon vardı 15 binle geri gelmek oldu toplsanan para olarakta 20000 lira kazanmamışsın tl olarak buna eğer kazanmak diyorsan büyüksün diyeyim ne diyeyim kekom
    benim sermayem budur dostum...5 binden 200 bin tl leri gördüm..40 kat kazandım...daha fazlasını istemek sanırım aç gözlülük olmalı.. ben kanaatkar biriyim..bu kadar bana yeterdir...bazı günler maaşımın 20 katını bir günde kazandım...benden bu kadar geliyor...

6. akrep kardeş ttraktörde sen neler yaptın acaba ?? 33,30 lardan almış ve en az %30 kazanç beklediğini söylemiştin... hissene iyi bak şu anda 31,60 tadır...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    akrep kardeş ttraktörde sen neler yaptın acaba ?? 33,30 lardan almış ve en az %30 kazanç beklediğini söylemiştin... hissene iyi bak şu anda 31,60 tadır...
    kekom bunu lütfen not et bir yere ben görüntüsünü aldım fazla demiyorum bu sen bitmeden tekrar bu konuyu konuşalım birde polemiğe girme kekom yapma bunu sana olan saygımı yok etme hatalarından ders çıkarmak erdemliliktir neyse tl var özeldende yazabilirsin topiği daha fazla karalamayalım
    ytd deli saçmasıdır

8. Manulife/Segal: Dolar/TL yılı 5.30-5.35’lerde kapatabilirManulife/Segal: Dolar/TL yılı 5.30-5.35’lerde kapatabilir Manulife Gelişen Piyasalar Kıdemli Stratejisti Richard Segal Bloomberg HT'ye Türk Lirası için oldukça iyimser olduğunu söyledi 27 Mart 2019 Çarşamba, 11:16 Güncelleme: 27 Mart 2019 Çarşamba, 11:24
    Manulife Gelişen Piyasalar Kıdemli Stratejisti Richard Segal Bloomberg HT’deki Piyasa Hattı programında Açıl Sezen’e konuk oldu.

Açıl Sezen’in “Swap piyasasında likidite kurudu şu an uzun pozisyonda kalmak daha zor ne düşünüyorsun?†sorusuna Segal, “Merkez Bankası bankacılık sistemine bir işaret göndermeye çalışıyor. Çünkü piyasa beklentilerini istikrara kavuşturmak istiyor. Biraz istikrardan sonra normale dönecektir†dedi.

Swap piyasasındaki durumun Cuma veya Pazartesi günü normale döneceğini söyleyen Segal, “Şu anki durum maalesef herkes için rahatsızlık verici… Tabi ki ne olduğuna baktığımız zaman hafta sonu yerel seçimler var. Cuma günü veya en geç pazartesi günü bazı şeyler açığa kavuşacak ve durulacaktırâ€dedi.

Seçimlerden sonra para piyasasında normalleşme beklediğini söyleyen Segal, “birkaç haftaya kadar piyasalar Türkiye konusunda rahattılar. Türkiye’ye hem tahvil hem de hisse piyasasına tekrar akışların devam etmesini bekleyeceğiz†dedi.

Segal Merkez Bankası'ndan faiz indirimi beklediğini ancak yıl sonuna kadar 400-500 baz puanlık beklentinin daha altında bir faiz indirimi gerçekleşeceğini söyledi.

Türk Lirası için oldukça iyimser olduğunu söyleyen Segal, “Dolar/TL yılı 5.30-5.35’lerde kapatabilir. Tabi ki uluslararası şartlar ve Fed’in yönlendirmesi de etkili olacaktır†dedi.

https://www.bloomberght.com/manulife...abilir-2207563

Sayfa 194/656 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •