Sayfa 194/356 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Şirkete aşağıdaki soruyu tekrar soruyorum!!!! Ara ara da unutturmamak babında sormaya devam edeceğim. Geçen yıl gün gün bu ş.siz ekibin hırsızlıklarını görmesi için gün içi gördüğü en düşük, en yüksek ve kapanış fiyatını her gün yazmaya başlamıştım. Bundan rahatsız olan .t soyları beni şikayet edip aylarca ceza aldırmıştı. Şimdide rahatsız olacaklar mı göreceğiz!!= DÜN 350 LİRAYI GÖREN HİSSE FİYATI BUGÜN 290 TL!!! BU HIRSIZLARA DAHA NE KADAR MÜSAMAHA GÖSTERECEKSİNİZ!!!!
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Sorulması gereken soru şu. Patroncuklar Sermayeyi 10.800.000 den 200.000.000 TL ye çıkarsalar ne kaybederler? Cevap: hiçbirşey.... Sermayelerini İstanbul da bir daire parasında tutarak kendilerine, şirketlerine güvenen binlerce küçük yatırımcısına ihanet ediyorlar. Acaba tahtadaki ekipten bir menfaatleri! Kazançları mı var!!! Çok merak ediyorum...Sermayelerini doğru dürüst bir rakama çıkarmadıkları sürece hep zan altında kalacaklar... Çarşamba TV ye çıkacak zata bunu sormak lazım. Gerçi vereceği cevap belli kem küm serbest piyasa vs.zırvalığı... Çıkar 200 milyona sermayeyi serbest piyasa zırvalığını o zaman yap!!!

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

2.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Şirkete aşağıdaki soruyu tekrar soruyorum!!!! Ara ara da unutturmamak babında sormaya devam edeceğim. Geçen yıl gün gün bu ş.siz ekibin hırsızlıklarını görmesi için gün içi gördüğü en düşük, en yüksek ve kapanış fiyatını her gün yazmaya başlamıştım. Bundan rahatsız olan .t soyları beni şikayet edip aylarca ceza aldırmıştı. Şimdide rahatsız olacaklar mı göreceğiz!!= DÜN 350 LİRAYI GÖREN HİSSE FİYATI BUGÜN 290 TL!!! BU HIRSIZLARA DAHA NE KADAR MÜSAMAHA GÖSTERECEKSİNİZ!!!!

Sayın O'Sullivan bizde SPK’nın önceliği yatırımcıdan çok kendini korumak ben yıllardır herhangi bir patrona soruşturma açıldığını duymadım patronların yan hesapları var mı yok mu araştırıldığını da sanmıyorum varsa yoksa sosyal medyada iki tane çakala ceza kesildiği haberi görüyorum akabinde fenolar bakın bunlara kanmayın şöyle çarparlar böyle yamulursunuz diye nasihat çekerler bir bakmışsın nasihatçi de aynı tezgahın farklı versiyonu çıkar bu piyasada bunca yıllın bana kattığı tek tecrübe bir büyümeye yapılan yatırım iki değer yatırımcılığı ikiside sabır gerektiren işler farklı yatırımların neticesi alcar gibi türlü rezaletlere açılan farklı kapılar oluyor içerden haber almıyorsan habere dayalı yatırım neticesi her zaman çok parlak olmuyor şirket yönetimi gerçekten borsadaki sorunu çözmek isteseydi tahtanın ihtiyacı olan derinliği çoktan kazandırdı burada şirket yönetiminin bu işe teveccüh göstermiyor olması masum olmadıklarının bir göstergesi niteliğinde anlatılacak çok şey var da yazıp anlatıp emek vermeye değecek bir yanı kalmadı artık şu şartlarda bu sığlıkta takası toplayan her hangi bir spekülatör herkesin elini görür tek tek lot sayar böyle bir lükse sahip olan hiç bir spekülatör bu lüksten kolay kolay vazgeçmek istemez trade adı altında oluşan marjlardan kazanç elde etmek çok daha karlı ve tatlı olur
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bu arada kara adam mı karanlık mı salağın tekinin kurduğu tezgah biraz kağıda hareket kazandırmış diyorlar bir görsele şahit oldum bugün bir arkadaşa spk ya göndermesi için ricada bulundum tahtayı böyle çakallar kendi arzu ve emelleri için kullanıyor olması şirket hisselerinde ciddi bir itibar kaybına yol açacağı kanısındayım hiç yok yere operasyon kağıdı damgası yiyecek olmak bizim gibi uzun vade taşıyanlar için her zaman zar getirir.

4. Bu haytayı bugünden kapattım son bir şey daha yazayım bu işin doğası gereği rakamlar sürekli değişir, rakamlara dayanan hiç bir enstrümanda kişilik olmaz bu hareketleri sürekli izlemek size ilüzyona kapılmamızdan başka bir şey katmaz herkese bol kazançlar kesinlikle yatırım tavsiyesi

5. 10 kusur yildir bu kagitta öğrendiğim en onmli sey ne kadar dengesiz oldugu ve uzun vade yatırımın her zaman kazandirmadigi

6. Beklediğimden çok daha iyi bilanço herkes için hayırlı olması dileğiyle iyi bayramlar iyi tatiller.

7. Dönem karı (zararı)
    87.726.070/22.404.209

8. Hasılat karlılık resmen patlamış, devamı gelir mi acaba. YTD

Sayfa 194/356 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •