Sayfa 194/678 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 5423 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Son 3 aydır Citi takaslrında alış var. Cuma günkü satışlar da yabancı satışı.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Borsa 5 seneden ibaret değil.O zaman bende size hayatımın en büyük hatalarından birini anlatayım.22 yıldır borsaya yalnız 1 kere ara verdim.Artık siz şans mı dersiniz bilgi mi dersiniz ne derseniz deyin akabinde lehman olayı patlak verdi.Sonra 25000 endekste borsaya tekrar geri döndüm.1,90 liraya ASELS aldım.Kağıtlarımdan biri buydu.endeks Yalanım olmasın 40-45 binlere falan gitti ben aselsanda % 10 bile kazanamadım.Kızdım sattım.O Aselsan her sene verdiği temettüler hariç bir de sanırım 3 tane falan bedelsiz verdi. 45 lirayı gördü bilmem kaç katına gitti.Ha bana göre 45 o zamana göre balondu. Herkesin hikayesi farklı. Baktığı yerde.

Endeks dolar bazında düşeni daha 2 gün önce kırdı. ASELS bana göre henüz marşa bile yeni bastı. Burada film esas 1,81 dolar geçtikten sonra başlayacak.

Telafi edilemeyecek nedir?Kredi ile kaldıraçla aldı iseniz ya da ihtiyaç yüzünden satmak zorunda kaldı iseniz bir lafım yok.Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.Bunun dışında telafi edilmeyecek hiçbirşey yok.Ne burada ne de adam akıllı hisse seçerseniz hiçbirinde.

Bir kaç kez yazdım adam hayatında görmemiş ki Bull Market neymiş yükselişler anlamsızmış?Eğer teknik analiz bilmiyorsanız Bull markette ne olur nasıl davranılır bilmenize imkan yok istediğiniz kadar temel analiziniz mükemmel olsun.

Beğenin beğenmeyin arada topiclerde yazdığım bazı yazılar Jenerikliktir.

Bu yazıları da elinde bulunan umutsuzluğa kapılanlar için yazıyorum.Hayatta herşey para değil.Kiminin parası kimisinin duası derler.
    Yıllardır bir çok kağıtta yollarımız kesişti. Selamlar. Bu Abimiz hisseyi iyi analiz eder 2009 dan beri biliyorum kendisini. Arsan dan yanlış hatırlamıyorsam. Tekrar selamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ASELSAN yabancı oranı 19 Ağustos 2022 % 25,85. 18 Ağustos 2022 % 25,02.
    Fark % 0,83. Hisse kapanış fiyatı: 25,54 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. ucacak kacacak fena ucuyo aselsan ..garibim aslesan aselsan olalı böle azap çekmemi,şti .

5. Leş bu. Normal.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. 26 TL Geçilince hareket başlayacak insallah 👏

Aselsan bizim borsada değilde Avrupa ABD borsalrinda olsaydı acaba kaç dolardan işlem görürdü
    Apple ile yarışmazsa bir şey bilmiyorum
    Ama bizim borsada sadece 2 doalr
    Dışardan gelen 15 milyar dolar dilerim ASELSAN a girer.girdigi an çok şeyleri değiştirecektir
    Ytd

Alıntı Originally Posted by okyanus_ocean Yazıyı Oku
    26 TL Geçilince hareket başlayacak insallah 👏
    Zannetmem
    Yarın taban da yeriz tavan da olabiliriz
    Piyasaya ABD kaynaklı bir satış gelse ilk ASELSAN taban olur çünkü trende çaycı çorbacı çömlekçi herkes var.cok iyi silkeleme yapilmss olur
    Ytd

Sayfa 194/678 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •