Akbanktaki hareket çok ilginç geldi bugün bana sanki birilerinden mal koparmaya çalışıyorlar gibi.. Büyük bir haber mi gelecek yoksa?
Akbanktaki hareket çok ilginç geldi bugün bana sanki birilerinden mal koparmaya çalışıyorlar gibi.. Büyük bir haber mi gelecek yoksa?
Pegasus short layanlar el kaldırsın bakalım. Dün %8, bugün %6. Dün topa biraz sert girdim, bir tane bile short yapma niyeti olana engel olmadık mı acaba? 1-2 kişi çıkmazsa 1-2 ay uğramam başlığa, yazdıklarımız işe yaramıyorsa yazmanın da anlamı yok.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
ABD'de halkın tasarrufunun büyük bölümü borsa fonlarında olduğu için orada yükseliş düşüş insanları etkiliyor deniyor. Bizde borsa hala düşük, borsa indi çıktı diye siyasete etkisi az olur, bizde esas, döviz kuru sonra enflasyon sonra faiz gelir diye düşünüyorum.
BES devlet katkı fonundan endeks ağırlığı %10 olsun denmişti. 100 liralık prim yatırınca %30 devlet fonu, onun içinde de %10 hisse olsa, her 100 TL için 3 TL taze para girişi olması gerekir. Devlet fonu genelde aybaşında hesaplara yatıyor, o yüzden ay başında ister istemez taze para girişi oluyor bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
kuştaki açıkçı ameliyatı bitti yukarı almaları gerek pgsus tan neyi eksik.![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bankalardan mesaj geliyor genelde vadeli hesap faizlerini yükseltmişler gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu şekeri adam istediği gibi sürüyor resmen. İyi yırtım dün shortları verip kurtuldum![]()
Bizim sistem alma bu kadar diyor patinajda.
çok sağol cauti, ben tam pgss shortlayacaktım, senin yazdıkların aklıma geldi, vazgeçtim, büyük zarardan kurtardın beni.. bu arada pgss vadelisi borsanın en sığ vadeli tahtalarındadır, 1 lot bile versen kabak gibi senin görür robotlar ve gereğini yapar, aklınızda olsun
kuvvetli tahta isctr, diğer bankalardan farklı bi piyasa yapıcısı var, turgay ciner yüklü malda.. dohol kendileri yapıyor, patronun adamaları.. petkim her an yukarı gitmeye manke, ve karsan 3 aylık sıkışmayı yukarı kırıyor bugün, 8+ kalırsa devam edecek demektir..
13.00- 16.00 klasik balyoz saatleri, ama bugün yapacaklarını sanmam, dünden kıstırdıklarının canın almadan olmaz.. gün sonu alıcılı bitirecek
Yer İmleri