2023'te alınan işler Piyasa Değeri
#cwene 2.1 milyar 22 milyar
#astor 3.9 milyar 53 milyar
#eupwr 1.6 milyar 18 milyar
#kontr 2.2 milyar 29 milyar
#yeotk 3.2 milyar 6 milyar
Arkadaş gayet güzel özetlemiş aslında ,,!!
2023'te alınan işler Piyasa Değeri
#cwene 2.1 milyar 22 milyar
#astor 3.9 milyar 53 milyar
#eupwr 1.6 milyar 18 milyar
#kontr 2.2 milyar 29 milyar
#yeotk 3.2 milyar 6 milyar
Arkadaş gayet güzel özetlemiş aslında ,,!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Ama ne olursa olsun buranında iti köpeği bitmiyor ,,beledıyeye itlaf etsin diye haber salsakda bu piyasada bunlar bitmez ,mutlaka çıkarlar bır yerden ,bırde amip gıbı kendi kendine çoğalan cınsten çoğu ,,iyi nıyetlı olanlar olduğu gıbı ınsan kanından beslenen soysuzlarda çoktur, ky bunlara da çok dıkkat etmelı !!!kuşlu sitede bunlar daha fazla olsada buradakilere de dıkkat etmelı !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Küçük Bi hatırlatma yapayım cwene sadece 116 dönüm arsa almadı üstünde yanlış hatırlamıyorsam 46 bin m2 kapalı alanı olan fabrika binasıyla aldı bu günkü inşaat maliyeti yle 46 bin m2 lik bir fabrika binasının maliyetini hesap edersek fabrika arsası bedeva dan halliceye mal olduğunu anlarız sanırım ayrıca kendi üretiminin bir cadde ötesinde olması piyango gibi bişey şimdi ilk çeyrekte net kar marjı %06 geçen senenin ilk çeyreği 8 küsür milyon net karı varken bu sene 99 milyon şöyle Bi kıyas yapabiliriz geçen sene ilk çeyrekte 8 küsür net karı olan şirket sene sonu 900 milyon kar açıklayıp net kar marjı %19 oluyor ise bu sene maliyet azaltıcı eva ve batarya üretimini devreye sokan maliyet azaltıcı yatırımlarının yanı sıra panel üretimini 1.3GW tan 1.8GW a çıkaran 2023 ün ilk çeyreğinde 99 milyon kar açıklayan cwene nin 2023 yıl sonu kar akibeti ne olur diye Bi kıyas
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Keko gıbı iyi niyetlı ve ınsanlara faydalı olma derdinde olan arkadaşlar takip edılebılir biz ancak çırak oluruz yanlarında ,, Benim hakkımda ne düşüyorsan Allah sana 10 mıslıni versin derler ya o haınlere gelsin bu !!
https://twitter.com/DoluBatarya/stat...838151680?s=20
Elektrikli araçlar yavaş yavaş çoğalmaya başlıyor. Şarj istasyonlarına ve yenilenebilir enerji üretimine arz çoğalacak. Gelecek düşündüğümüzden daha yakınYtd
Yazdıklarımı yatırım tavsiyesi olarak kullananlar salak, zarar edenler maldır..
Yer İmleri