Sayfa 195/571 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. eLİMİZDE KALDI GİBİ ... ) BİLANÇOYA,temettüye KADAr bekleriz artık

2. Tam bir ******** bunlar nokta

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Kap : 18:51:50

“trabzon lıman ısletmecılıgı a.s.''nın halka arzına ılıskın kamuyuaydınlatma platformu''nda yayımlanan ızahname''nın 27.4. Yatırımcıların kararverme surecınde etkılı olabılecek dıger bılgıler baslıgı altında yer alan"gunluk alım emrı taahhudu" bolumu cercevesınde albayrak turızm seyahat ınsaattıcaret a.s. Tarafından 06/02/2018tarıhınd etlman pay alımı yapılmamıstır.

Trabzon lıman ısletmecılıgı a.s.''nın halka arzına ılıskın kamuyuaydınlatma platformu''nda yayımlanan ızahname''nın 27.4. Yatırımcıların kararverme surecınde etkılı olabılecek dıger bılgıler baslıgı altında yer alan"gunluk alım emrı taahhudu" bolumu cercevesınde albayrak turızm seyahat ınsaattıcaret a.s. Adına tlman pay alım emrı gırılme suresı sona ermıstır.

10 ıs gunu suresınce gunluk alım emrı taahhudu cercevesınde albayrak turızm seyahat ınsaat tıcaret a.s. Tarafından pay alımı yapılmamıstır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. 10 is gunu doldu. Yarin 15.50 altini gorecegiz gibime geliyor. Klasik halka ırz.

5. Tabi kendinizi böyle şartlandırırsanız yarın 15.50 altına sarkar ve elinizde ne var ne yok toplarlar.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Zaten bugün %90 küçük yatırımcı yarın alım taahüdü bitiyor kesin 15.50 altına gelir diyerek satmıştır.
    Yarın birde sürpriz yapıp %5 gaplı açmıyormu. O satanlar neye uğradığını şaşırır ki ne şaşırır...

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmet1972 Yazıyı Oku
    Zaten bugün %90 küçük yatırımcı yarın alım taahüdü bitiyor kesin 15.50 altına gelir diyerek satmıştır.
    Yarın birde sürpriz yapıp %5 gaplı açmıyormu. O satanlar neye uğradığını şaşırır ki ne şaşırır...

Üstteki yazılara bak bence şirket taahüt bitti diye açıklama yapmış...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Üstteki yazılara bak bence şirket taahüt bitti diye açıklama yapmış...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet okudum o yazıyı da zaten ben biliyordum taahhüt bittiğini. Ama Sizin cevabınızdan birşey anlamadım ben...

Sayfa 195/571 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •