Bizim insanımız kitap okumaz çünkü kitap okurken düşündürür insanlar düşünmeyi sevmez sadece anlık kulaktan dolma bilgileri dikkate alır. Ve büyük balıkta küçük balığı yutar o arada.
Borsa aslında bir bilim matematik gibi fizik gibi. 2 kere 2 dörttür bunu hesaplamak son derece kolaydır bir süre ilgilenirseniz. Ama araştırmak önemli olan.
Bu hisse de zaten ben bir ay önce hisse yukarı çıkacak diye aldım hisse tam tersi hareket yaptı ve düştü ama düşerken bile matematiksel düştü , sonrasında yukarı çıkarken dikkat edin hep sert şekilde çıkmış bu bazen bir kerede bazende iki üç kerede olmuş. düşerkende ufak ufak düşmüüş.
Bu şekilde bir çok hisse var sürekli aynı tekrarları yapan hisseler önemli olan bunu yakalamak
Özgür Hocam selam
Bir borsa spekütarünün anıları kitabını sipariş ettim okuyacağım. Başka kitap önerileriniz varsa alabilirim. Yaşar erdincin videosunu da seyrettim benim için yararlı oldu , söylediklerinin tersi çıkması olayında da ; zaten bu kadar iyi bilse kendisi zengin olurdu.
Beyler bayanlar bu arada grubuma beklerim gelmek isteyenler olursa memnun olurum orada da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
Tşk.
https://www.facebook.com/groups/192383177987259/
Borsada tek başına ve Warren buffet tarzı. 80/20 ilkesi kitabının yatırım ile ilgili kısmı. Yazarı adını hatırlıyamadım soyadı Koch. Bunlar borsada dünyaca ünlüdür. Hisse senedi zenginleri. Nasıl hisse senedi seçilir ne zaman alınır ne zaman satılır. F/k, pd/dd oranları ne anlama gelir vs anlatır. Ayrıca temel analiz için bilanço okumayıda öğrenmeniz lazım. Tabi bu benim kişisel önerimdir. Herkesin bir tarzı vardır. Çok okuduktan sonra kendi tarzınızı geliştirir siniz zaten.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri