Sayfa 194/443 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by kimyaci Yazıyı Oku
    sen şirket adamımısın neden millete gaz veriyosun
    Kimseye gaz vermiyorum.

Adam ulke kanunlara gore kurulmus bir factoring sirketi.

30 Milyon Sermayesi olmasina ragmen, SPK'nin 500 Milyon borclanma iznini almis bir sirket.

Buyuyor, kazaniyor, kazancin Kurusu kurusuna vergisini veriyor.

Nasil Tefeci oluyor ?

Nitelikli yatirimcilardan borclaniyor, onlar da kazanclarinin vergisini ayrica kendileri veriyor.

Bavul bavul para cikarilan Halkbank tefeci olmuyorda, zat-i sahanelerinin tefeci dedigi sirket mi Tefeci oluyor.

Kredi kart aidati altinda hesaplari soyan banka tefeci olmuyor da bu sirket mi tefeci oluyor.

Keske SPK bu tur sirketleri secse de vatandas soyulmasa.

Dalevere malevere demissin,eger bu konuda tek bir ornek vermezsen namertsin.

Ben ne sirketi ne de SPK'yi savunurum, ancak zir bos'ken, hakkinda hicbir sey bilmedigi sirketi dalevere malevere yapiyorlar diye fitne ve iftira atanlara ayar oluyorum.

Ayiptir, millet bu sirkete para koyuyor.

Gunahtir ayrica iftira atiyorsun.

Bakalım haftaya neler olacak bol şans

3.  Alıntı Originally Posted by kimyaci Yazıyı Oku
    sen şirket adamımısın neden millete gaz veriyosun
    Evet şirketin adamı bana zorla 1.60 dan lidfa aldırdı şikayetciyim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Kimseye gaz vermiyorum.

Adam ulke kanunlara gore kurulmus bir factoring sirketi.

30 Milyon Sermayesi olmasina ragmen, SPK'nin 500 Milyon borclanma iznini almis bir sirket.

Buyuyor, kazaniyor, kazancin Kurusu kurusuna vergisini veriyor.

Nasil Tefeci oluyor ?

Nitelikli yatirimcilardan borclaniyor, onlar da kazanclarinin vergisini ayrica kendileri veriyor.

Bavul bavul para cikarilan Halkbank tefeci olmuyorda, zat-i sahanelerinin tefeci dedigi sirket mi Tefeci oluyor.

Kredi kart aidati altinda hesaplari soyan banka tefeci olmuyor da bu sirket mi tefeci oluyor.

Keske SPK bu tur sirketleri secse de vatandas soyulmasa.

Dalevere malevere demissin,eger bu konuda tek bir ornek vermezsen namertsin.

Ben ne sirketi ne de SPK'yi savunurum, ancak zir bos'ken, hakkinda hicbir sey bilmedigi sirketi dalevere malevere yapiyorlar diye fitne ve iftira atanlara ayar oluyorum.

Ayiptir, millet bu sirkete para koyuyor.

Gunahtir ayrica iftira atiyorsun.
    Arkadaşım şirket hakkında çok fazla bilgim yok doğrudur zaten bu kağıdı alanların çoğunda yoktur fakat sen acil vakamısın dalevera dediğim kağıt 5.70 ten 10 dk da 4.60 a düştü neden düştü bir habermi vardı ? neyin kafasındasın aselsan gibi şirketi bırak burda takıl 2 yıl daha diye tavsiyede bulunuyorsun aklı başında birisi üretim firmalarında yada aselsandan vageçme bu kağıt yarın 1 lira olabilir der ayrıca halk bankası o dönemde ülke menfaatine çalışmış bir bankadır siyasi at gözlüklerini çıkar. faktorınkten benım anladığım budur güzel kardeşim bir çeşit tefecilik tefeciler vergi vermez bunlar veriyor bu düşüncem bankalar içinde geçerli. ha bu arda kağıt yukarı dönerse senden özür dileyeceğim, keşke yukarı dönsede millet zararını çıkarsa katıldığım sözlerin kart aidatları borsa sabır işidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ernesto Yazıyı Oku
    Evet şirketin adamı bana zorla 1.60 dan lidfa aldırdı şikayetciyim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    e peki banada 5.70 ten aldırdı ne olacak şimdi

6.  Alıntı Originally Posted by kimyaci Yazıyı Oku
    e peki banada 5.70 ten aldırdı ne olacak şimdi
    Şaka bir yana alım satım herkesin kendi kararı tınaz hoca bu hisseyi 1.60 larda söyledi üstüne 3 temettü verdi hocaya haksızlık yapılıyor hisse sığ olduğu için çok sert hareketler yapıyor yapacak bir şey yok bekleyen zarar etmez bence yabancı boşa ortak olmaz

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Sevgi Yazıyı Oku
    Ben ASELSAN�da iki günde paramın yüzde kırkını kaybettim zaten
    Kardeşim bak, önce bir yatirim stratejin olmasi lazim. Sana anlatilacak çok sey var. Su ana kadar yapmaman gereken her seyi yapmissin zaten. Sen önce belirli ilkeler benimsemelisin kendine. Sana tavsiyem Twitterdan önce Halil Buhur, Tuncay Turşucugibi üstadlari bul. Onlarin yatirim stratejilerini incele. Yaşar Erdinc zaten gecen hafta Aselsandaki olayi anlatti geçen hafta youtube da. Onu izle. Ve naçizane sana tavsiyem forumlarda hisse önerisi isteme.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Sevgi Yazıyı Oku
    Ben ASELSAN�da iki günde paramın yüzde kırkını kaybettim zaten
    Warren buffet, Peter lynch. Bunların kitaplarını oku. Çalışmadan okumadan öğrenmeden Para kazanamazsın. Ufak bir Cafe açsan ona bile dünya kadar kafa patlatırsın. Acaba şu tarz müzikler mi çalsam, duvarlara tablo koysam daha mı iyi olur, çayı daha ucuza getirebilir miyim vs. Satın aldığın şirketi de incelemen lazım. Sahibi kim, imtiyazlı paylar kimde, müşterileri kim, kaç şubesi var, yıllık cirosu ne kadar, kaç personel çalışıyor, vs vs. O zaman karlı şirketi bulursun. Buldum mu da yapış.

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 194/443 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •