Pegyo’cu arkadaşlar kırılım gerçekleşti, onay da aldı. Gelecek hafta da kopuş olması dileğimle... ytd
Çok amatör bir bakış bu
Pegyo’cu arkadaşlar kırılım gerçekleşti, onay da aldı. Gelecek hafta da kopuş olması dileğimle... ytd
Çok amatör bir bakış bu
"Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır." denilmekte ve buna göre
PERA GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.nin ortağı MURAT DAVUT EREN'in 10.000,000 TL tutarındaki hissesi borsada satılabilir PegyoE tipine dönüşmüş bulunduğu anlaşılmaktadır.
YTD.
O güzelim grafiği hiç mi ettiler şimdi ? Ben anlamadım, ne maldan çıkış ne mala giriş var, Merril ve Yapi Kredi o.c leri istediği gibi at koşturuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kap düştü
Sermaye azaltimi iptal sermaye artirimi %60 mi , doğru mu
Malesef dediğim gibi oldu kutman bu benım kumarım benım hıssem dedı ve kendı cıkarları dogrulutusunda eskı sermaye artırımı kabul edıldı. eskısı zaten spkda onay surecındeydı yanı ıncelenmıstı. yakın zamanda cıkması beklenebılır. yakındır sermaye artısının haberı (1 ay) hissedeki baskı anlasılmıs oldu baklım ne olacak...
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Kodumun bedellisini orspu ettiler,
Grafiği çöp ettiler,
Tahtayi Merrille YK’ye oyuncak ettiler,
Tahta ve şirket Kutman’a yakışır şirket ve tahta olduğunu kanıtladi,
Hicbirseyle ilgilenmeyen kurumlar, kağıt başını kaldirinca hemen guya ky’yi korumak icin atlarlar,
Yazık diyorum, diyecek çok şey var da içimizde kalsin
Yer İmleri