Sayfa 195/650 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Ben şunu öğrendim girişim şirketleri hele borsa işlem görenler ky para kazandırmıyor özellikle halka açık ise portföylerine aldıkları şirket ne hikmetse ya zarar edip kapanıyor yada kar etmeden satıyorlar girişim şirketleri batıracak para çok sanırım

YAZDIKLARIM yatırım tavsiyesi değildir

2. Buralar sessizleşmiş iyicene

3. Kendine geldi. 3 gün üst üste artıdan kapanış yapınca acaba değişti mi diyorduk ki bugün eksi kapanış yaparak ne derece gerzek bi hisse olduğunu hatırlattı

4. Ortaklar VERTU Spekülatörü ne yapmak niyetinde?

5.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Ortaklar VERTU Spekülatörü ne yapmak niyetinde?
    peynir alirken bile market market dolaşan bizler.. boyle dedikodulu spekulatif hisseleri alırsak sonumuz böyle hüsran olur herzaman..
    burada şirkete küfür etmek değirmenle savaşmak gibidir ve hiç bir faydası yoktur.

Hakkınızı SPK veya BİMER'de arayın. ve kesinlikle bu tarz hisseleri tanıdıklarınıza tavsiye etmeyin.

umarım herkes zararını kurtarır

hayırlı gunler

6. Aynı fikirde değilim.

7. Market market peynir aramıyorum arayana saygı duyarım.Dedikodu ile mal almam alan kaybetmeye mahkumdur.Spekülasyon borsanın temelidir böyle işler.Aynı metni ikinci kez okuyorum burada olabilir kimse kimdir bilinmiyor.Bu hisse çok can yaktı çok insan çok yukarıdan maliyetli BIST rekor kırdı ve biz maliyetimizde bile değiliz.İyi akşamlar.

8. Noldu halka arz. Ne oldu. Yine k.y. 2.87 den verdiniz. Kağıdı bir haber yapıp yükseltip bizden aldığınız paralarla iyi keyif sürmüş sunuzdur. Hata hep bizde çok çabuk aldatiliyoruz.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 195/650 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •