İçişleri Bakanı Yerlikaya: "TUSAŞ Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var"
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "TUSAŞ Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Instagram ve x’e erişimde sorun yasaniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : 4 şehidimiz var
İçişleri Bakanı : 1 kadın 1 erkek olmak üzere 2 terorist etkisiz hale getirilmiştir . 4 şehitimiz var 3’ü ağır 14 yaralımız var .
Türkiyenin göbeği ve tusaş. Adam taksi ile gelip eylem yapıyor;dünyanın hangi ülkersin de olsun bırak iç işlerini bakanını hükümet gider .Bunlar bolca lanet okuyacaklardır.
Suriye den üç bomba atma meselesi değil ise.
Fetoş ölür
Bebek katili meclise çağrılır
Sonra bu.
Ne oluyoz???
Son düzenleme : nikrece; 23-10-2024 saat: 19:30.
Bahçeli : Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum.
Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır.
Yer İmleri