Sayfa 195/463 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 3698 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "TUSAŞ Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Instagram ve x’e erişimde sorun yasaniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : 4 şehidimiz var

İçişleri Bakanı : 1 kadın 1 erkek olmak üzere 2 terorist etkisiz hale getirilmiştir . 4 şehitimiz var 3’ü ağır 14 yaralımız var .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,990
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Instagram ve x’e erişimde sorun yasaniyor
    İnternetim vpn'li olduğu için sorun yok,uydulu internetimde ise hiç sorun yok,yani ön kapı kapalı arka kapı açık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Türkiyenin göbeği ve tusaş. Adam taksi ile gelip eylem yapıyor;dünyanın hangi ülkersin de olsun bırak iç işlerini bakanını hükümet gider .Bunlar bolca lanet okuyacaklardır.
    Suriye den üç bomba atma meselesi değil ise.
    Fetoş ölür
    Bebek katili meclise çağrılır
    Sonra bu.
    Ne oluyoz???
    Son düzenleme : nikrece; 23-10-2024 saat: 19:30.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İnternetim vpn'li olduğu için sorun yok,uydulu internetimde ise hiç sorun yok,yani ön kapı kapalı arka kapı açık.
    Kafa karıştırıyorlar. Bende hiç biri yok.Sıkıntıda yok.

Bahçeli : Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum.

Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır.

Sayfa 195/463 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •