Sayfa 196/639 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Spek cidden öküz oğlu öküz çıktı bu haberden sonra aylardır bekleyen bu saatten sonra satar mi?

Spek aylardır 30 civarında ne kadar topladıysan yeter daha ne haber gelmesi lazım ki onu kullanasın bu işi bilmiyorsan git kumda oyna bu taktik ile ne kadar lot toplayacaksın???
    Bence spegin parası yok... Kapana sikişti... Yukarı verse bile kim satar ki toplasin... Yüklü mal alması icin 0.75 üstü en yakin yer oradan toplamak çok para ister vesselam.... Asagi basip buralarda tutmayi becerse bile en fazlq gunluk 40-50 bin toplar... Ama baska biri gelip siler supururse onada bisey kalmaz.... Bekleyip göreceğiz.... Son tahlilde....

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Son durum nasıl arkadaşlar...
    30.002 adetle 0,32'de,bekleyen alış 58.327
    Nûn

3. Kızdı baya ver aşağı verr..sabahlar olmasının

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Bakalım son dk bir hareket cekecekmi... Yada kendi calip kendi söylemeye ayni zamanda da kendi oynamaya devam mi edecek....

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Hocam sen de tırt çıktın. Ne oldu euro bonolar ile ek alım. Ne oldu hazırlattığın yazılım..

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Hocam sen de tırt çıktın. Ne oldu euro bonolar ile ek alım. Ne oldu hazırlattığın yazılım..
    Seni kaale almayacagim cevap vermeyeceğim demiştim ama.... Dayanamayacagim.... Hepimiz ayni gemideyiz... Her önüne gelene terbiyesizlik yapıyorsun... Üslup bozuk... Engellenip ceza alıyor yine aynini yapıyorsun... Kardeşim derdin ne senin... Gücün varsa sen alsaydin.... Beklentin yok ise niye satıp gitmezsin... Buradaki herkes aylardır en küçük bir umut Işığı icin bile beklentiye giriyor... Moral motivasyon bozuk herkesin... Boyle bir ortamda derdin amacın nedir kardeşim.... Gerçekten herkese ayip ediyorsun... Erişkin birine yakışmayacak söylemler icindesin.... TIRT CİKMAK nedir Yaaa??? Adamın portföyü ndeki AKPAZ lar sendekilerin kaç katı kimbilir.... Kendine cekiduzen ver Sana yazik be kardeşim...

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Seni kaale almayacagim cevap vermeyeceğim demiştim ama.... Dayanamayacagim.... Hepimiz ayni gemideyiz... Her önüne gelene terbiyesizlik yapıyorsun... Üslup bozuk... Engellenip ceza alıyor yine aynini yapıyorsun... Kardeşim derdin ne senin... Gücün varsa sen alsaydin.... Beklentin yok ise niye satıp gitmezsin... Buradaki herkes aylardır en küçük bir umut Işığı icin bile beklentiye giriyor... Moral motivasyon bozuk herkesin... Boyle bir ortamda derdin amacın nedir kardeşim.... Gerçekten herkese ayip ediyorsun... Erişkin birine yakışmayacak söylemler icindesin.... TIRT CİKMAK nedir Yaaa??? Adamın portföyü ndeki AKPAZ lar sendekilerin kaç katı kimbilir.... Kendine cekiduzen ver Sana yazik be kardeşim...
    Boşver kocamuglaliyi usta o aklardan darbeyi yediği için ne dediğini bilmiyor. Aynı gemide olmamıza rağmen gemi su alsın diye uğraşıyor. Dünkü açıklamaya kadar kocamuglaliyi haklı görüyordum cidden batacak beklentisine girmiştim ama artık kafam rahat madem batmayacağım diye dün ilan etti elbet çıkacak. Zor olan 18 aydır buradayım maliyetine gelmesi için daha ne kadar bekleyeceğim kafamdaki ilk soru bu 1 hafta sonrada olabilir 1 yıl sonra da olabilir. Ilkan oldukça maliyet düşürmeye çalışacağım başka bir hissede zarardayım oradan zarar çıkınca akpaz bu fiyatlarda olursa takviye yapacağım inşallah.

Bugün kü seanstan anladığım buranın bir spegi var ama henüz istediği gibi toplayamamış bu haberi eş geçer gibi yaptı kendiside biliyor ki asıl toplanabileceği loglar 70 kuruş ve sonrasında belki onunda bir yerlerde parası var onu bekliyor yoksa dünkü haber sonrası aklı olan spek minimum 3 tavan yaptırır bunu 60 kuruş üstüne atardı o da minimum belki başladı olsa 1 liraya çıkarırdı asıl tırt çıkan birisi var ise spek ...

Neyse bu saatten sonra zaman kaybımız olacak bu fiyata kimsenin satacağını düşünmüyorum bakalım tren istasyondan ne zaman kalkacak...

8.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Arkadaş muhtemelen spek yoksa böyle bir insan olabileceğini düşünmek gelecek hakkindaki kaygilarimi artiriyor...takmayin kocamuğlali yi

Sayfa 196/639 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •