Sayfa 195/639 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    hisse geri alım programından bahsettiler mi..
    ben net cevap alamadım o konuda...
    bir de genel kurul takvimi ve gündem maddeleri (program) hakkında da net değillerdi...
    size bir yanıt verdiler mi bu konuda...
    Genel kurulun ne zaman yapılacağına ilişkin bize ulaşan bir bilgi yok dediler.Bence doğrudur;çünkü Serdal ve Şekip Bey'ler karar verecek buna.

Hisse geri alımıyla ilgili hiçbir rahatlatıcı izahat yok maalesef,fon arayışı içindelermiş.Arayan Mevlası'nı bulurmuş,ne diyeyim...
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Genel kurulun ne zaman yapılacağına ilişkin bize ulaşan bir bilgi yok dediler.Bence doğrudur;çünkü Serdal ve Şekip Bey'ler karar verecek buna.

Hisse geri alımıyla ilgili hiçbir rahatlatıcı izahat yok maalesef,fon arayışı içindelermiş.Arayan Mevlası'nı bulurmuş,ne diyeyim...
    Yakın zamanda ne açıklanacak ki o zaman???

Bunların yakın zaman dediği bile en erken 3 ay 😀

Hisse geri alımına tahminim gelecek yıl bu tarihlerden önce başlamazlar. Ayrıca bir üst pazara çıkmadan alım yapılmaz gibi...

Bana öyle geliyor ki bunlar hisseyi eylül EKIME KADAR buralarda tutacaklar da bunun spegi o tarihe kadar hiç müdahil olmayacak mı bu işe???

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Yakın zamanda ne açıklanacak ki o zaman???

Bunların yakın zaman dediği bile en erken 3 ay ��

Hisse geri alımına tahminim gelecek yıl bu tarihlerden önce başlamazlar. Ayrıca bir üst pazara çıkmadan alım yapılmaz gibi...

Bana öyle geliyor ki bunlar hisseyi eylül EKIME KADAR buralarda tutacaklar da bunun spegi o tarihe kadar hiç müdahil olmayacak mı bu işe???
    ne oldu ümitcim gerçekleri görmeye mi başladın yoksa..
    hayal ve gerçekler canım dostum benim...

4. dialektik naber kanki...
    hale bekliyor musun umutla...

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    dialektik naber kanki...
    hale bekliyor musun umutla...
    benim beklentimi karşılamadı açıkçası, ama umudumm var hala..bakacaz ..

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    30.000 adetle 0,32'ye uzlaşıyor.32'de bekleyen(kalan) alış 37.450 adet.
    Son durum nasıl arkadaşlar...

7. spegin 500 bin yazması, korku emaresi, boşa bekliyor hala..speğin de malına denk geldikkk

8. Spek cidden öküz oğlu öküz çıktı bu haberden sonra aylardır bekleyen bu saatten sonra satar mi?

Spek aylardır 30 civarında ne kadar topladıysan yeter daha ne haber gelmesi lazım ki onu kullanasın bu işi bilmiyorsan git kumda oyna bu taktik ile ne kadar lot toplayacaksın???

Sayfa 195/639 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •