Originally Posted by
gokhan8313
söylediklerin gerçekleşmez demiyorum ama ya patronlar sattıklarını speğine virmanladıysa. ve speğin başı dediğin şahıslarsa? izlenimim bu kağıtta grup var. şöyleki hemen hemen her aracı kurumda hisseleri var bunların. düne kadar gedik yatırım finansı kullanıyordu.sürekli değiştiriyor atını bence. bugün özellikle A1capitalin ve teranın yaptıklarını aklınız dururdu.(şu mantıkla baktığınızda:A1 capital ve tera sizce küçük yatırımcının 150bin 200bin lot birden alıp satacağı kurumlar olduğunu hiç sanmıyorum.A1capitaldeki bugün 4,55milyon işlem yaptı.bütün ky orda toplanmışta ordan işlem yapsa yine başaramaz.keza terada öyle)yani bugünkü atları büyük oranda bunlardı.manipüle edildi düşmesi için. benim kesin ve net şahsi görüşümdür.kimseyi bağlamaz.aynı zamanda kimseye al-sat tavsiyesi değildir...
patronlar hisseleriyle oynuyor işlem yasağı bile almışlar 8 tl den 2.5 a ordan 1 tl ye kadar mal satıp canına okumuşlar hissenın.. 2012 yılından beri yatan bir kağıt yıne süründürürse patron yapacak birsey yok ...2 ay beklemeyı göze alamayan hiç bulaşmamalı..
“Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
Yer İmleri