Sayfa 196/272 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246 ... SonSon
Arama sonucu : 2171 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by BKB Yazıyı Oku
    Aslında her hareketiyle yeni zirve, ATH yapmaya aday yerlerde geziniyor, ki bu karlılık devam ettiği sürece kaçınılmaz olacak gibi de görünüyor. Mevcut bulunduğu yerden çok rahatlıkla kısada 18,x lere uzayabilecek potansiyeli var gibi de görünüyor, ne diyelim bakalım zaman herşeyin ilacı...
    18,x dediğin bir şey değil ki ? Çoğu şirkette fk yok. Geçen 2022 Ocak ayından bugunumuze endeksten %80 negatif ayrismis. Şirketin sahibi cok önemli. Burada İstanbul portfoy oyuna dahil olmasa kutman da bir halt yapamaz. Ama elinde İstanbul portfoy gibi bir fon var. Talimat ile istediğini yapıyor. Bu şirketin şu an en az 30 olması lazım. Bunun sevdasına çok fırsat kaçırdım kendi adıma konuşuyorum. Bu hala kademe kovalıyor.

Hepimiz neler neler kaçırdık.. Fiyat grafiği hiçbir zaman isteğimize göre ilerlemedi, ilerlemez de. Ha zamanı geldiğinde elbet bu sayfalar da yıkılır. Şimdilik kıyı kıyı yüze yüze gitsin bakalım elbet zamanı gelecek bunun da.

3.  Alıntı Originally Posted by BKB Yazıyı Oku
    Hepimiz neler neler kaçırdık.. Fiyat grafiği hiçbir zaman isteğimize göre ilerlemedi, ilerlemez de. Ha zamanı geldiğinde elbet bu sayfalar da yıkılır. Şimdilik kıyı kıyı yüze yüze gitsin bakalım elbet zamanı gelecek bunun da.
    Şimdi kutmana sorsan hisse fiyatına bir etkimiz yok söyler. İstanbul portfoy ne ayak desen orası zaten ayrı bir fon yöneticisi var benim etkim yok der. Yersen tabii.

Burada şu kavram devreye giriyor : 'Umut asla ölmez' Hepimizi besleyen ayakta tutan şey bu işte yoksa çoktan ölmüştük. Bu konuda ünlü filozof Nietzsche'nin güzel bir deyişi vardır. 'Umut kötülüklerin anasıdır çünkü acıyı uzatır' Böyle böyle devam ediyoruz artık neyi bekliyorsak )

5. Benim bir sorum var. Sixstrret mali vermedi daha da gph hissesi aldı diyelim ve yüzde 20 üzerine çıktı. Kapalı bir şirkete ortak oldu. Yaklaşık 80 milyon dolar para bağladı katakulliye gelmemek için dondu Türkiye'de holding hissesi aldı ve ortaklık payını yüzde 20 üzerine çıkarıp holdingin yönetimine giremez mi ?

6. İmtiyazlı hissee eeeee (kutide)
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    İmtiyazlı hissee eeeee (kutide)
    İmtiyaz olması yönetim kuruluna girmesine engel mi ?

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    İmtiyazlı hissee eeeee (kutide)
    Bu imtiyazlı hisse saçmalığı dünyanın başka hiç bir ülkesinde var mı cidden merak ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 196/272 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •