Sayfa 197/487 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by asagir Yazıyı Oku
    Evet o eğilim Demoklesin kılıcı gibi orada duruyor. 76'dan önce 80 var destek. Üçgenin üst bandını kıramazsa aşağıdaki destekler 80-74-65. Ayrıca, 70'te 200 günlük ortalama var(Güçlü bir destek). Bugün o üst bandı çok zorladı, kıramadı ama 83'ün altına da inmedi. Bakalım yarın nasıl bir ekşın yapacak...
    gerçekten sanki gözünü toprağa dikmiş.inşallah öyle değildir.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Göstere göstere baskı uyguluyorlar...Sanki bu fiyatlardan toplamaya razılar...Ben çok fazla bekleteceğine inanmıyorum...İyi bir haber gelebilir gibi veya bir kıvılcım lazım...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek OVP den alıntılar...

Turizm sektöründeki canlanmanın devam edeceğini düşünüyoruz. Bu OVP döneminde turizmde bir dönüşüm programı da başlatacağız. Turizm gelirlerinin artırılmasına yönelik tedbirlerimiz olacak."
    Turizm tesislerinin ekonomiye kazandırılması ile ilgili bir düzenleme getiriyoruz. Kira sürelerini uzatarak, gelir üreteceğiz.

3. Tahta bir kademe bile kalkmiyor. Kalksa almayi düşünen adam çok çıkar ama adi çıkmış sanirim. Hiç tepki vermedi.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 2-3 hafta daha sıksın, dişini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Onemli olan suanda izahname ve spk basvurusunun yapilmasi.ben onu bekliyorum.ondan sonra seyredecem bakalim tahtayi nasil olacak.iyimi olacak kotumu .yukarda grafik paylasan arkadasada tesekkur ediyorum en azindan kulagimizin arkasında dursun grafik. o rakama duserse elimdeki kadar alip maliyet yapacam.dusmezse beklemeye devam.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Onemli olan suanda izahname ve spk basvurusunun yapilmasi.ben onu bekliyorum.ondan sonra seyredecem bakalim tahtayi nasil olacak.iyimi olacak kotumu .yukarda grafik paylasan arkadasada tesekkur ediyorum en azindan kulagimizin arkasında dursun grafik. o rakama duserse elimdeki kadar alip maliyet yapacam.dusmezse beklemeye devam.y.t.d.

sizce ne zaman spk ya başvurulur belli bir süresi varmı açıklandıktan sonra

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Haftada bir sirketi ariyorum.suanda izahname hazirliyoruz diyorlar.tabi bu izahname hazirlamak 1_2 gunluk birsey degil ama surec uzadikca kafamda deli sorular olusmaya basliyor.ama insallah zararsiz karli cikacam bu hisseden.y.t.d

8. Tahtanın bir sahibi olduğu son 3-4 dkk işlemleriyle açık ve sabit.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 197/487 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •