Sayfa 197/222 İlkİlk ... 97147187195196197198199207 ... SonSon
Arama sonucu : 1772 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

1. Uzun zamandır bekliyorum.
    25 olmadan hiç bir yere gitmem..

2. Şok market ve Bim mağaza bilançoları her ikiside geldi. Kısa bir mukayese yapacak olursak, şok marketlerin ciro ve kârlılıkta bimi yakalamakta olduğunu görüyoruz. Şimdilik şoktaki finansman giderleri işi bozmuş görünüyor. Kısa sürede bunlar düzeltilecektir.
    Bundan sonraki süreçte ise şok marketin hedefi en azından fiyat anlamında bimi yakalamak olacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Bundan sonraki süreçte ise şok marketin hedefi en azından fiyat anlamında bimi yakalamak olacaktır.
    Çok iddalı oldu. Şok un INA sı maks 30 çıkar. Oda bu enflasyon vs ile şişirdiğinizde.

4.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Çok iddalı oldu. Şok un INA sı maks 30 çıkar. Oda bu enflasyon vs ile şişirdiğinizde.

Hemen yakalayacak demedim zaten. Bu bir süreçtir. Bimin şu anda bir çok kalemde şoka karşı bir üstünlüğü var tabii ki. Ama ona görede fiyatı 6 kat pahalı .
    Bim bilançosu bu gün geldi. benim dün gördüğüm 1. dönem bilançosuna yanlışlıkla 2. dönem diye bakmışım.
    Yeni dönem bilançoya baktığımızda şu an bimin cirosu 2.6 kat fazla şoktan, bimin satış oranları daha yüksek.
    Şok son 3 yıldır bütün dönemlerde kâr açıklıyor ve en yüksek bu dönem 610 mn getirdi.
    Yıl sonu ise yaklaşık 50 mly.ciro ve 1.5-2 mly kâr getirebilir.
    Kısaca şok artık kâr eden bir şirkete dönüşmüştür.
    İşin borsa olayı ise çok farklı seyredebilir. Rasyoların daha fazla düzelmesini beklemeden fiyatlar önden gidebilir. Bu bir rüzgâr meselesidir. İnşallah diyelim.

5. sayın cb anlamsızca bim şok ve a101 e savaş açmış durumda tarım kredi kooparatifleri sanki ucuz mal satıyormuş gibi medyada demeçler verip bu 3 marketi hedef haline getiriyor ki bu bize yarar sağlamıyor akp hükümetine kadar hiç bir partide olmayan benim yanımda değilsen düşmanımsın mantığı bu ülkeye yapılan en büyük kötülüktür bence tarım kredi kooparatiflerinin başında kim var ne kadar maaş alıyor marketlerde kaç eleman çalışıyor eleman alınırken neye dikkat ediliyor bunlar konuşulmuyor

6. 19 temmuz 23 ağustos arası takas değişimi . y t d

Sayfa 197/222 İlkİlk ... 97147187195196197198199207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •