Sayfa 197/997 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop XXXIII

Eğer ermeni işi Biden tarafından tanınacksa.
    Abd uygun zamanı seçmiş olabilir.
    TR yi dünya gözünde insanlık suçu propagandası yaparak güneydeki pyd kürtlerin yasallaştırma adımı olarak planlanmıştır..Bu iş ermeniler için değil güney için yapılıyordur.
    Nasıl yahudi soykırımını kullanıp İsrail devletine meşru yol açtılarsa bu da yola kayma işi olabilir.
    MB başkanının dediği gibi ihaları sihaları takip etmek gerek.
    TR güneyde abd yi zorlamaktan başka şansı yok. Güneyden de sesler gelmekte. Yoksa şu andaki abd masasında başkaları var. Masada oturanlar dağılmadan yeni masa kurulmaz.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. Benim biden den anladığım. Tüm sözlü uyarılara rağmen Türkiye'nin ABD nin isteği şeyleri yapmaması. Bu hamle bak bundan sonra neler yapacağımı da görürsün. RTE bu hamleyi biraz siyasi olarak safları sıkıştırma olarak kullanır. S400 u kaybeder. ABD ile uzlaşı ile yolunu devam ettirir. Çünkü ab bizim ticaret olarak vazgeçilmezimiz.

borsa kapandıktan sonra gelen haberler zaten geçen hafta fiyatlara yedirilmiş olabilir. 1915 olayları için yapılacak açıklamaların netleşmesi birkaç günü bulabilir. yurtdışı pozitif giderken etkisi sınırlı kalabilir.

kendi adıma en iyisi pazartesi en azından öğlene kadar sadece izlemek. ki devamında pandemi ile ilgili açıklamalar, tam kapanma kararı vs gelmesi de mümkün.

bu durum da her sektörü farklı etkileyecektir.
    audentes Fortuna iuvat

4. Burası haber merkezi gibi. Bu bakan ile çocuğun videosu bu bakan hanımefendinin güler yüz üslup vs eksik gördüm çok ömürlü olmaz.

5. 1980-1990 yıllarda bir çok ülkede Ermeni diasporasının katlettiği büyükelçilik görevlileri ne olacak. Bunlar çiçek ile mi öldü.

6. Kuzey Irak harekatından kimse bahsetmedi, dünkü telefon görüşmesinden sonra gerçekleşmesi oldukça ilginç..
    Kapsamını bilmiyoruz tabi geniş olduğu söyleniyor, ayrıca defalarca yapıldığı için kanıksadık sanırım..
    Yine de zamanlama olarak dikkat çekici.

7.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Kuzey Irak harekatından kimse bahsetmedi, dünkü telefon görüşmesinden sonra gerçekleşmesi oldukça ilginç..
    Kapsamını bilmiyoruz tabi geniş olduğu söyleniyor, ayrıca defalarca yapıldığı için kanıksadık sanırım..
    Yine de zamanlama olarak dikkat çekici.
    Sen tanırsan bende senin itlerini vururum mu dedi.

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    sırf merakımdan soruyorum nasıl iktidar olunacağını biliyorsan neden kendin siyasete girip iktidara yürümüyorsun?
    İstatistikler ortada calibra, ben olması gerekeni yazdım...

Benim keşfettiğim bi formül değil iktidara giden yol...

Baykal’a kumpas kurulmadan önce yaşanan en ilginç olay:

Baykal'ı Sivas sınırında MHP il başkanının karşılamasıydı...

Kapiş...

Sayfa 197/997 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •