Sayfa 197/998 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş davasına ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP li Ulvi Yönter ile Semih Yalçın a çağrı yapan Özel, Ben Ulvi bey ve Semih bey için siz bu cinayeti azmettirdiniz diyemem. Size yakışan dokunulmazlığının kaldırılmasını kendiniz talep edin ve gidin aklanın ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pankreas için Ercp yapılacakmış. Daha önce Ercp yaptıran var mı.
    Nedir diye baktım endeskopinin pankreasa uygulanı gibi aynı yöntemse uyutarak yaptır. Ben 2 defa endoskopi oldum birinde uyutmadılar çok eziyet çektim
    bir halt olacağı yok.

3. Gebze'den Uskudar'a geliyor, kent lokantasi icin, yiyip donuyor, yarin oglen vaktine kadar ac, sadece sabah bir iki lokma atistirmalik ile sabahi atlatiyor.

75 Yasinda.

Ne yapsin simdi bu adam, ne yapsin.

Karninizi doyurken bu adami bir dusunun.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Nedir diye baktım endeskopinin pankreasa uygulanı gibi aynı yöntemse uyutarak yaptır. Ben 2 defa endoskopi oldum birinde uyutmadılar çok eziyet çektim
    Uyutulan sonra yapılacak

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gebze'den Uskudar'a geliyor, kent lokantasi icin, yiyip donuyor, yarin oglen vaktine kadar ac, sadece sabah bir iki lokma atistirmalik ile sabahi atlatiyor.

75 Yasinda.

Ne yapsin simdi bu adam, ne yapsin.

Karninizi doyurken bu adami bir dusunun.
    Benim komşunun ev yemekleri yapan bir lokanta tarzı bir yeri var, bazen giderim adam 1 çorba içip kalkıyor , çünkü cebindeki anca buna yetiyor...

Muktedir olanlar çözüm bulacaklar, IBB Gebzeye yakın bölgelerde de benzer yerler açabilir, bu tip adamlara CHP nin iş adamları yardımcı olabilir...IBB nin Belturu daha uygun fiyatlarla hizmet verebilir...

Benim gibi Emekleyenler ek gelirleri ile anca kendi yaşam mücadelesini veriyor...

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Uyutulan sonra yapılacak
    Narkoz'la halledermisin, yoksa Reha GAYA gelsin mi ?

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim peynir stoğuda tamam a.q..

Bu gün siparişim kargoya verldi...

Taze kaşar 260 , eski kaşar 290 gravyer 450 , keçi tulum 350 ; yaklaşık 5 kağıtlık peynir...Komşum sözde indirimli tarifeden gönderdi

Beni 2025 e çıkarır a.q...

Eylülden sonra çocukların okul parası servisi yemeği falan , yaz dönemi birazda kendime çalışayım a.q...
    Ürünlerim geldi...Köpük içinde soğutuculu ;

Hoşav olmamış

Son bir 5 kilo da Urfa peyniri stoklarsam tamamdır...

8. Şimdi baktım hekts yatırımcısına da ercp yapılmış. Ayasofya Allah kolaylık ve şifa versin.

Sayfa 197/998 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •