Sayfa 197/219 İlkİlk ... 97147187195196197198199207 ... SonSon
Arama sonucu : 1751 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Sağolun üstad. Dolar kuru ve borsa korelasyonu için Arjantin Merval endeksi ekonomisi ve siyasi kronolojisi son 20 yıllık macerasının cok ögretici olduğunu ve Turkiyenin Arjantinin ayak izlerini takip ettiğini düşünürüm. 1980lerde neoliberalizmin ardindan 2000lerin arefesinde çöküşte peşpeşeydik. Kirchner cadısı ve selefi alık kocasının akıl çelen sol popülizminin halen Türkiye'nin menüsüne eklenen Imamoğlu popülizmine model olduğunu düşünürüm. Inanilmaz bir toprak, doga-insan kaynaği ve muazzam bir kültür ve sosyal fauna olan Arjantin gibi eşsiz bir ülkenin "insan çöplüğü" haline getirilmesinin de bu topraklarda tekrarlanışını an be an izliyorum.
    Fikrimce, Türk milleti ortadoğulu değildir. Biz araplaşmayız. Ben 2010da baslayan Arap baharina Libya, Arabistanda yaşadim. En iyisinin, en okumuşunun AMK. Ama şu Imamoglu taraftarlari, yandaşlarıni gorunce "Bunlar kurtaracaksa, vay halimize" diyorum.
    Gene politik mevzulara girdim. Kusura bakmayın.
    Benim bir sözüm var mesleğimle ilgili "Ülke neyse, şantiyeleri de odur" derim hep. "Borsası da odur"
    size göre kim olmalı ülkeyi kurtaranlar.bana göre boş lakırtısınız.yuzde 52 si önceleri akp liydi asrın lideri söylemleri.dendi bir dönem reisisn rakibi yok karsısına kim çıkarsa genelde yanına çekti ve ülkenin tek sahibi ilan edildi.ilkkez kılıçdaroğlu degişti değişimle birlikte reis baktı bapuç pahalı hepsini tıkamaya devam ediyor.sonuç çarşı pazar maaşlar gemi batıyor kaptan nerede

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Mmmmm imamoglu avaneleri yuzunden.. Bence artik akp veya MHP yönetmesinin zamani geldi. Arjantin i takip edelim. Onlarda nihayet soldan kurtuldu duzelmeye basladi bizde de olmali. 23 senedir imamoglu yuzunden yaya kaldik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    23 senedir imamoglu yuzunden yaya kaldik?
    Adam 2009 da chp ye girmiş. Bence başka bir aday bulmalısın
    mandradasutvar , başka şeyler de var.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ÅŸahit Yazıyı Oku
    23 senedir imamoglu yuzunden yaya kaldik?
    Adam 2009 da chp ye girmiş. Bence başka bir aday bulmalısın
    mandradasutvar , baÅŸka ÅŸeyler de var.
    Derin imamoglu diye birÅŸey var. Cocuklugunda belliydi fitne fesat olduÄŸu. Bence Turk talebe birligi yonetsin. Hic denemedik onlari. Marshll yardimi alsaydik ve Kore ye gidip NATO ya girseydik daha iyi olurdu bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Evet bence de süper tespitler akıllara seza!

Reis nihayet iktidarı cehape özgür kılışdar imamoğlu ve avanesinden almayı başaracak galiba. Artık vakti geldi şimdi ülke akape mehape tarafından yönetilmeli.. haydo ülke sevdalıları haydo mabad gılları..

5. İmamoğlu gitmeden ülke düzelmez ekonomiyi yönetemiyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Merhabalar... Üç dört yıldır uzağım borsadan. Kolay para kazanmak düşüncesinin zihnimde yer etmesi beni zorladı, zor uyum sağladım dışarıya. Dışarıda bir ay çalışıp 23 bin lira kazanmak, burada o parayı -hayalen tabii benim için- bir günde kazanmak. Zaafımdır, ben bir zaman sonra hayalimi gerçek sanıyorum... BİST 100'de 9 bin seviyesinin önemli olduğunu düşünüyorum (İyi ki söyledin yeni duyduk, diyorsunuzdur bana
    Tek abi hoşgeldin. Görüşmeyeli bayağı 1 zaman oldu, nasılsın abi ekgyolar duruyor mu
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Derin imamoglu diye birÅŸey var. Cocuklugunda belliydi fitne fesat olduÄŸu. Bence Turk talebe birligi yonetsin. Hic denemedik onlari. Marshll yardimi alsaydik ve Kore ye gidip NATO ya girseydik daha iyi olurdu bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi
    "Marshll yardimi alsaydik ve Kore ye gidip NATO ya girseydik daha iyi olurdu bence." ???
    Ne anlatıyorsun anlaşılmıyor.

Bizi son derece güzel yöneten hükümetimiz için, "yayan kaldık" filan, ayıp oluyor.
    daha 23 sene önce cep telefonun yoktu cebinde.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. yalan beklenti ya da verilerle kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar..emme girdiğimiz yol tek yönlü yani aşağıya iniyor..yokuşa geri geri gidilmez..şuan onu yapıyor bademler..akıbet belli yuvarlanacaklar..
    içerdeki yolcuların gözü kocaman oldu, Allah Allah sesleri ile panikteler..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 197/219 İlkİlk ... 97147187195196197198199207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •