Sayfa 198/236 İlkİlk ... 98148188196197198199200208 ... SonSon
Arama sonucu : 1888 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    vadeli hep hile üzerine ...senin beninm psiklojile oynayarak hareket ediyor ...makası kullanarak......
    orası öyle, eskiden daha farklı oynanıyordu ama artık 2-3 senedir böyle oynanıyo, her bir pozisyonun üstüne dönmek üzere kurgulanmış yapay zeka algoritması yada yapay ziya.. sen de buna göre aksiyon alıcan, pozisyon açtığım zaman benim üstüme oynayacaklar, ben nasıl cevap vericem diye düşünmen lazım.. zor bi oyun tabii, herifin istediği fiyatı dikte etme gücü var, senin avantajın ise istediğin zaman oyundan çıkma lüksüne sahip olman, ve istediğin zaman girme lüksüne

Alıntı Originally Posted by ozan erol Yazıyı Oku
    orası öyle, eskiden daha farklı oynanıyordu ama artık 2-3 senedir böyle oynanıyo, her bir pozisyonun üstüne dönmek üzere kurgulanmış yapay zeka algoritması yada yapay ziya.. Sen de buna göre aksiyon alıcan, pozisyon açtığım zaman benim üstüme oynayacaklar, ben nasıl cevap vericem diye düşünmen lazım.. Zor bi oyun tabii, herifin istediği fiyatı dikte etme gücü var, senin avantajın ise istediğin zaman oyundan çıkma lüksüne sahip olman, ve istediğin zaman girme lüksüne
    kaybederek çıkılıyor genelde.....çalıştığım aracı kurum adana şubesi ....burada totalde kazanan 3 kisi var dediiii..işlem yapan 200 kişiye yakın....artık sen düşün....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    kaybederek çıkılıyor genelde.....çalıştığım aracı kurum adana şubesi ....burada totalde kazanan 3 kisi var dediiii..işlem yapan 200 kişiye yakın....artık sen düşün....
    inşallah üçün biri sensindir :

ben aracı kurumlarda çalıştım, en son ismini vermek istemediğim bi kurumdaydım, istatistikler tam senin dediğin gibiydi.. bi tane büyük oyuncu vardı, kademeye işlem yapan, hacmin yarısını komisyonunu onda birini yapan, sadece o artı yazıyordu, diğer halk küllün zarar.. ama forex piyasalarında da böyle olduğuna dair istatistikler var, hesap sahiplerinin sadece %3 yada %7 gibi azınlık bi kısmının artı yazdığını diğerlerinin zarar ederek silindiği- bizim vadeli istisna değil

daha evvelki sistemde artı gap yada eksi gap koyarak yakarlardı piyasayı, şimdi sanırım günün gelişine göre- mesela öğleye kadar çok shortçu birikti kurultay mutlak bühtan falan hesabı, hoooop 200 puan yukarıda 2 dakkada.. baktın kapatmıyor shortçular, salmazsın aşşaya, baktın herkes kapattı shortları sert dönersin aşşa, bu işlerin nasıl yapılacağı belli, yazılım var algoritma var

eski manuel dönen piyasada bile mesela piyasa kayıyor aşşa hızla, ben 50 lot koydum, hooop o dakka durdu aşşa akış, bekledi beni biraz yukarı sürdü, baktı olmuyo öyle devam etti sonrasında.. bugünkü işleyişte 50 lot koysan ana trendi döndürür terse

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    nefes gaztesi ekrem başkan tarafından fonlanan bi gazete değil miydi ??
    ben ney kaçırdım, bu nasıl manşet, ohaa oldum, kal geldi, çüş yani dedim

bu gazete nasıl böyle bi manşet attı hala anlamadım, finansmanın belediyeden hortumlanan paralarla yapıldığı biliniyor, kendi patronlarına karşı nasıl böyle bi ihanete girebilirler ?? en akla yakın ihtimal özgür özel'in el altından böyle bi manşet attırması olabilir, yani hükümete diyor ki- cehape'yi elimden almayın, ben de 'tek gündem ekrem' işinden vaz geçeyim.. tek akla yakın ihtimal bu

cehapeli bile olmayan bi laz müteahhitin para gücüyle 100 yıllık partiyi ele geçirip, kendi siyasi ikbali için oyuncak etmesi anlaşılır bi şey değil.. dünyada kutuplar değişiyor, muazzam jeopolitik olaylar oluyor, her tarafımızda savaşlar var, ortodoks ekonomik program net olarak başarısız olmuş, hayat pahalılığı falan bissürü başlık var, ana muhalefetin tek gündemi- free imamoglu.. başka adam mı yok ? cehape başka bi aday bulamaz mı ??

diyorlar ki, o bir winner, seçim kazanma makinası.. gerçekten öyle mi ?? 5 yıl belediye başkanlığı yaptı ve 2.seçim yapıdı 2024 mart, belediye hizmetlerinde bi başarısı olsa oy sayısı artmaz mıydı ??

5. oy sayıları üzerinden baktığımızda, 2023 genel seçimlerinden 2024 yerel seçimlerine olan değişimlerde iki şey söylenebilir

* imamoğlu iyip, tip seçmenini blok olarak almış, bu normal.. ama en kritik olan dem seçmenini almış, dem seçmeni imamoğluna değil akepeye oy verseydi seçimi kazanamazdı
    * millet ittifakının oy kaybı sandığa gitmeyen seçmen sayısıyla eşdeğer.. şimşek programının daha 9.ayda halk nezdinde yarattığı tahribat bu seçim yenilgisinin bir numaralı sebebi, emekliler ücretliler sandığa gitmeyerek tepki vermiş

genel seçimde iktidara oy verenlerden hiç biri belediye seçiminde ekreme oy vermemiş, oy sayısını arttırmamış.. oysa ankaraya baktığımızda, mansur yavaş net olarak oy artışı sağlamış, akepe'ye oy verenlerin bir kısmı mansura vermiş belediye seçiminde, ve dem parti etkisi hiç yok seçimi kazanmasında

Tokat’ta Atatürk Giysi Koleksiyonu Defilesi Büyük İlgi Gördü

https://www.tokathaber.com.tr/foto-g...yuk-ilgi-gordu

Atatürk’ün vizyoner duruşu, koleksiyona ilmek ilmek yansıtıldı.

Tokat’ta kadın girişimcilere yapay zekâ eğitimi verildi

büyüyen Türkiye....

https://tokathaber60.com/egitim/toka...di/28/06/2025/

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

oy sayıları üzerinden baktığımızda, 2023 genel seçimlerinden 2024 yerel seçimlerine olan değişimlerde iki şey söylenebilir

* imamoğlu iyip, tip seçmenini blok olarak almış, bu normal.. ama en kritik olan dem seçmenini almış, dem seçmeni imamoğluna değil akepeye oy verseydi seçimi kazanamazdı
    * millet ittifakının oy kaybı sandığa gitmeyen seçmen sayısıyla eşdeğer.. şimşek programının daha 9.ayda halk nezdinde yarattığı tahribat bu seçim yenilgisinin bir numaralı sebebi, emekliler ücretliler sandığa gitmeyerek tepki vermiş

genel seçimde iktidara oy verenlerden hiç biri belediye seçiminde ekreme oy vermemiş, oy sayısını arttırmamış.. oysa ankaraya baktığımızda, mansur yavaş net olarak oy artışı sağlamış, akepe'ye oy verenlerin bir kısmı mansura vermiş belediye seçiminde, ve dem parti etkisi hiç yok seçimi kazanmasında
    Kara Kemal

Adam seçim kazanmadı.
    Nalan eyledi.
    Aradan bir yıldan fazla zaman geçti.
    Hala seçim kazanmadığını ispatlamaya çalışanlar var.

Sayfa 198/236 İlkİlk ... 98148188196197198199200208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •