Bedelsiz geldi hayırlı olsun %11.1111111111
Karıda yüz milyon yaparsa palaya jöle benden
Bedelsiz geldi hayırlı olsun %11.1111111111
Karıda yüz milyon yaparsa palaya jöle benden
Bilgiye ulaş aklını kullan tavsiyelere uyma
Sanko süpersin diger hiseler bedeli yaparken sen bedelsizi patlattın birde hiseyi patlat konukoglu.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki %100 bedelsiz veriyor havalara yazılara bak ne olacağını sanıyorsunuz sanki fezaya çikacak %10 bedelsiz verdi diye kopege kemik atıyor patronu efendi endeks uzaya çıkmış 90000 endeks fiyatında kalmis aylardır. bir bok olmaz bundan dün 228 sattim lanet olsun bu şirketede spegin de hissesine de patronu nada
Sanko iç dış yapması lazım yani başkalaşım geçirip kurumsal kimliğini holding yapmalı yoksa bünyesinde holding barındıran iplik pazarlama şrketi komik kalıyor
En lanet 1.dir hatta patronu ********in önde gideni olduktan sonra anca antepte en büyük snayiciyim diye ovunmeyi biliyor yahu batık soktas onca zarar ediyor bir malını sattı diye 3 günde 1.15 ten 2 üstüne atiyor nedir denir böyle ******** tuvalet penceresine ve şeref yoksunu patronuna noldu hani bedelsiz verdi de noldu yine düşüyor yine dusuyor ne desek az da sattım artık biedaha da isim olmaz böyle dandik peçete kağıdıyla
Şunu da belirteyim şimdi bu soyguncu patron %11 bedelsiz veriyor ya onu da cebinizden çalarak size geri iade edecek hisseyi 2 liraya düşürecek 1.80 liradan %11 bedelsiz verecek sonra bir %10 daha dusurup 1.60 dan sizden geri alacak 28 yıldır borsada boylelerini gördüm bu soyguncu şeref yoksunu da böyle yapacak elinde olanı zaten batırdı elinde olmayan uzak durmalı paranızı kaptırmayan benim gibi 1500 TL zararla çıktım boşa beklediginde çabası lanet olsun böle hisseye de patronu nada bir boka yaramaz tuvalet pecetesi
Sen yine iyi ayrılmışsın yıllarını verenler var. Hayırlısı hepimiz için.
Yer İmleri