Sayfa 198/461 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. Galip girdiği hiçbir kağıttan %200 görmeden çıkmadı. Zorlandığı zamanlarda birkaç hafta bekleyip yeniden yükseltti. Bu kağıtta bana göre 2 lira görülür gibi. Ytd

2. Tahminim, bugün yukarı hareket edecek ancak alıcılar çok istekli görünmüyor. Metro ve şahıs illaki boşaltacak ancak alıcı gelmesi gerekir. Dikkatli olmalı ve maliyet yükseltilmemeli diye düşünüyorum. Hayırlı kazançlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by kaancan60 Yazıyı Oku
    Galip girdiği hiçbir kağıttan %200 görmeden çıkmadı. Zorlandığı zamanlarda birkaç hafta bekleyip yeniden yükseltti. Bu kağıtta bana göre 2 lira görülür gibi. Ytd
    Aynen Bende Öyle Düşünüyorum.

4. Arkadaşlar Günaydın Hayırlı Cumalar.

5. Metro girmeden flim baslamaz sabah ne dedim bazilari dunku 1 milyon orda bekliyordu burasi borsa ........

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Biraz soğusun.Galip ağa Bu hisseyi topluyorsa vardır birbildiği.

7. valla galip malip hikaye mrgyo dana daha üçkağıtçısını görmedim, şuna galip elinde hisseler bekliyor verdiler galipe hisseleri satacak yer arıyor. toplasın bakalım nereye kadar toplayacak mrgyo bu ya borsada emre narinin üstüne adam tanımam galip hayatının kazığını yicek mrgyodan

8.  Alıntı Originally Posted by aslam0740 Yazıyı Oku
    valla galip malip hikaye mrgyo dana daha üçkağıtçısını görmedim, şuna galip elinde hisseler bekliyor verdiler galipe hisseleri satacak yer arıyor. toplasın bakalım nereye kadar toplayacak mrgyo bu ya borsada emre narinin üstüne adam tanımam galip hayatının kazığını yicek mrgyodan
    galip için işler kötü giderse her an 0.50 kuruşa kadar elindeki hisseleri boşaltıp çıkar.kimsenin göz yaşına acımaz. very dangerous

Sayfa 198/461 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •