Sayfa 198/673 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bence baska bir senaryo olabilir.

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
    Inşallah. Ha benim için fark etmiyor,borsa çıksa da ,düşse de benim hisseler hep batar.örneğin bugün eplas hissem %13,5 düştü[emoji24] [emoji84]
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Inşallah. Ha benim için fark etmiyor,borsa çıksa da ,düşse de benim hisseler hep batar.örneğin bugün eplas hissem %13,5 düştü[emoji24] [emoji84]
    servet gyo icin korkmaniza gerek yok, geri geldim

biliyorsunuz sn. batık, yillardir bu kardeslerin parasini alarak geciniyoruz

Hoşgeldin ağbim.Sen geçiniyorsun da,ben ilk defa bu hissede kaptırdığım parayı geri alma derdindeyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Hoşgeldin ağbim.Sen geçiniyorsun da,ben ilk defa bu hissede kaptırdığım parayı geri alma derdindeyim.
    oswe'nin satisinin yakin bir sure icinde olacagini tahmin ediyorum. bazi sebepler bunu mecbur kiliyor bence.. o yuzden rahat olun, acele etmeyin derim.

cunku 60 milyon euro ya bile satsa 450-460 milyon TL yapar. %70 bizim. hesabini binlerce kere yaptik zaten

Benim olsa bende satardım, hazır döviz 2 ye katlamış. Sat ülkemizde aynısından 5 tane al icabında😀

6. dolar 6 nın altına gelmeye çalışırken bu kağıdın burada durması zor biraz.....kytd....

7. Çulsuz spek ,teknik bilmeyen ,haber akışı takip etmeyen lay lay lom adammisin?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

Speği süzmedir...çok can yakar,bekletir,bıktırır.nitekim benim 30 bin TL mı yemiştir. Ben sattıktan sonra yükselmiştir.bu sefer zararını çıkarmadan gitmek yok...1.90 gelsin arabamı satıp,iyice fulleyim.(ergene göre).çıkışa başladığında da fazla uzun sürdürmez. Mesele o yükseliş zamanını kestirebilmek.

Sayfa 198/673 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •