Originally Posted by €vrén Dün BloombergHT'de çıkan haberlerden: Petrol ticaret devi Vitol'den rekor kâr https://www.bloomberght.com/petrol-t...kor-kr-2312110 BP 14 yılın en büyük kârını açıkladı https://www.bloomberght.com/bp-14-yi...ikladi-2312098 Komşuda pişer bize de düşer mi? Avrupa ve Abd elektrik üretim şirketleri dahil tüm enerji şirkerleri çok güzel karlar açıklıyor. Bizde de yurtdışı yatırımlardan dolayı aksen, ihtal kömürü hedge etmesinden dolayı alarko piyasanın tozunu attı, 1-2 kömür santrali de fena değil..
Originally Posted by bigdata Avrupa ve Abd elektrik üretim şirketleri dahil tüm enerji şirkerleri çok güzel karlar açıklıyor. Bizde de yurtdışı yatırımlardan dolayı aksen, ihtal kömürü hedge etmesinden dolayı alarko piyasanın tozunu attı, 1-2 kömür santrali de fena değil.. Hayal edemezlerdi bu paraları kazanmayı… bir süre daha ( en azından Rusya- Ukrayna da çözüm oluşana kadar) fiyatlar yüksek seyre devam edecek gibi…
Originally Posted by wasaban Odaş- Ak enerji- Zoren kısada koptular … Odas, bence bu ölüm grubundan koptu, go to moon modunda. Zoren, akenerjinin olduğu ölüm grubuna trcas ı yeniden ekliyorum)
Originally Posted by bigdata Odas, bence bu ölüm grubundan koptu, go to moon modunda. Zoren, akenerjinin olduğu ölüm grubuna trcas ı yeniden ekliyorum) Valla ne yalan söyliyeyim, beklentimi 3. çeyrek bilançosuna saklıyordum. Fiyatlama olarak çok daha iyi yerlerde olması gerekir diye düşünmüştüm. Risk olarak Almanların inadını hesap edemedik.
Originally Posted by bigdata Odas, bence bu ölüm grubundan koptu, go to moon modunda. Zoren, akenerjinin olduğu ölüm grubuna trcas ı yeniden ekliyorum) CANTE yi ne koparmışlar öyle… Pek takip ettiğim bir şirket değil ama Odaş dan dolayı biliyorum
Nöbetçi amir Mr. Thinkkt iki gündür yok. Gece ondan öğreniyorduk santral üretimini..
Dünkü tepeye geldik… Bakalım üstü olacak mı Bofa bayadır yoktu alım tarafında
7-8 tl den cante leri satıp turcas alan ben ) Originally Posted by wasaban CANTE yi ne koparmışlar öyle… Pek takip ettiğim bir şirket değil ama Odaş dan dolayı biliyorum
Forum Rules
Yer İmleri