Sayfa 198/256 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Rj16 Yazıyı Oku
    Kaç gündür Günboyu %0,25-0,50 kırmızı yakıp psikolojik baskı kuruyorlar.
    Bist-100'de ki hiçbir hissede böyle bir durum yok. Bir tek bunda var.
    Zaten al-satçı vur-kaççı olan varsa bile hisseden çoktan kaçmıştır.
    İnanılmaz düşük hacimlerde kaç gündür.

Amaç ne, karın ağrısı ne. %700 Bedelsizin baskısı mı bu bilemiyorum.
    Çok isterlerse Ağustos ayında bilanço gelene kadar baskıya devam edebilirler.
    Bilanço geldiğinde mızrak çuvala sığmayacak hale gelecek.

Olumsuz bir noktada var onuda yazayım. Haziran sonu tamamlanacağı söylenen kapasite arttırımından henüz bir ses seda yok.
    KAP gelmesi lazımdı ama gelmedi.
    Kap bu hafta gelir de, burada asıl sorulması gereken soru, ilk fazını açtığın ve aynısını açacağın 2. fazın nasıl 4 ay geciktiği.

Şaka maka 350m civarı net kar kaybı var bu gecikmenin Alfas'a.

Ben bunu yakıştıramadım bu sektörün en tecrübeli firmasına.

2. Artık buralar direnç oldu ve çok güzel oldu. Tabiki biraz dinlenecek sonrasında bilanço ile beraber hizlanacaktir.

3. ALFAS daha 1 ay önce 340 tl idi 6 haziranda..Şu an 440 tl..neyi tartışıyoruz anlamış değilim. 1 ayda kağıt 100 TL prim yapmış ..buralarda biraz soluklanması bence çok normal.. CW enerji ve europower ın likiditesi iyi olduğu için günlük traderlar çok girip çıkıyor. ALFAS da hisse alanlar uzun vadeci.. Kademelerde 3lot 5 lot satıcı var kağıt çok sığ alsan alamıyorsun satsan satamıyorsun.. Kağıdın mutlaka bölünmes, lazım..ondan sonra eminim 500 lü rakamları göreceğiz..

4.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    ALFAS daha 1 ay önce 340 tl idi 6 haziranda..Şu an 440 tl..neyi tartışıyoruz anlamış değilim. 1 ayda kağıt 100 TL prim yapmış ..buralarda biraz soluklanması bence çok normal.. CW enerji ve europower ın likiditesi iyi olduğu için günlük traderlar çok girip çıkıyor. ALFAS da hisse alanlar uzun vadeci.. Kademelerde 3lot 5 lot satıcı var kağıt çok sığ alsan alamıyorsun satsan satamıyorsun.. Kağıdın mutlaka bölünmes, lazım..ondan sonra eminim 500 lü rakamları göreceğiz..

Ben şahsım adına konuşayım.
    Hiç bir zaman fiyata bakmadım hocam.
    Tamamen yatırımlara odaklanmış durumdayım ve yatırımlardan edilecek karlara göre hesap yapmaktayım.
    Firma çok güçlü bir pozisyonda sektörde hem üretim hem satış hem de finansal anlamda.
    Bu kadar tecrübeli ve yetenekli bir firmanın 2. fazı devreye alamamasınadır sitemim sadece.

5. Yatırımcılar olarak bunu şirkete soran arkadaş varmı acaba ?

6. Ben kapasite artırımı konusunu sordum. Henüz cevap yok. Gelince cevap paylaşırım.

7.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    ALFAS daha 1 ay önce 340 tl idi 6 haziranda..Şu an 440 tl..neyi tartışıyoruz anlamış değilim. 1 ayda kağıt 100 TL prim yapmış ..buralarda biraz soluklanması bence çok normal.. CW enerji ve europower ın likiditesi iyi olduğu için günlük traderlar çok girip çıkıyor. ALFAS da hisse alanlar uzun vadeci.. Kademelerde 3lot 5 lot satıcı var kağıt çok sığ alsan alamıyorsun satsan satamıyorsun.. Kağıdın mutlaka bölünmes, lazım..ondan sonra eminim 500 lü rakamları göreceğiz..
    TL Fiyat olarak bir sıkıntı gözükmüyor. Zaten TL maliyetler çok komik rakamlarda kaldı.
    Ama grafiği dolara çevirdiğinde resim ortaya çıkıyor. Mart ayında gün içinde 22$ ı görmüştü fiyat şuan 17$ yani.
    Yani dolar bazında ileri değil geri gittik son 3-4 ayda. Tabi olabilir bunlar normal şeyler inişli çıkışlı ilerleyecek. Daha bebek hisse, uzun vadede bambaşka yerde olacağına eminim.

Can sıkıcı nokta şu son 2-3 haftada ki ralli de Bist-100 de en geride biz kaldık. Büyük bir fırsat kaçtı gibi görüyorum ben. Çöpün çöpü kağıtlar %50 gitti, Alfas çöpler kadar gitse çok daha iyi yerdeydik.

İkinci can sıkıcı noktada evet tatta sığ, evet fiyat şişik gözüktüğü için KY'nin eli al tuşuna gitmiyor.
    Ama sürekli sürekli yalandan kırmızı yaktırıyor biri bilinçli olarak. Gün içi seyrediyorum normal seyir etmiyor.
    Endeksten tamamen alakasız sürekli sürekli kırmızı yakıp psikolojik baskı yapılıyor. Toplamaya çalışıyorlar desen satanda yok. Amaç ne onu çözemiyorum. Kendi seyrinde gitse zaten sorun yok.

Sayfa 198/256 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •