Sayfa 199/381 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 3041 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Tavancı A1 sabah satarak peşine oyak ve piyasayı çekti,haberle çıkan şirketin tekrar geri gelmesinin bir mantığı yok..
    Kısacılar satıyor,bırakın satsınlar..
    Onların bence çok bir önemi yok.
    A1 zaten genelde mal saklamaz...Satacağını bilmemek için acemi olmak gerekir.. Büyük ihtimal fonlardan aldığı malı bugün yukarıdan verdi..Bu kısa vade baskı yapar ama orta uzun vade için bu hareket önemsiz...

Teb ve Ak yatırım ın bugün mal alması bence önemliydi. Onların maliyet noktaları da önemli..

Bofa nın alımını bilemiyorum. Takasa gönderir mi yoksa satar mı izlemek lazım..

Burada çok kıymetli arkadaşlar var ama bazıları olumsuz olmayan yazılarımızı da olumsuz olarak algılayabiliyor..

Yazdıklarımı anlayamayanların beni direkt red listesine almasını rica ederim.. Cevap bile vermeyeceğim..

Sizin Twitter (x) daki bazı yazılarınızı da gördüm. Hisseyi tanıyan çok az kişiden birisiniz. Burada olmanız kıymetli.. İlaveten haber akışı ile olan hareketler evet genelde kalıcı olur..

İyi akşamlar..

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Onların bence çok bir önemi yok.
    A1 zaten genelde mal saklamaz...Satacağını bilmemek için acemi olmak gerekir.. Büyük ihtimal fonlardan aldığı malı bugün yukarıdan verdi..Bu kısa vade baskı yapar ama orta uzun vade için bu hareket önemsiz...

Teb ve Ak yatırım ın bugün mal alması bence önemliydi. Onların maliyet noktaları da önemli..

Bofa nın alımını bilemiyorum. Takasa gönderir mi yoksa satar mı izlemek lazım..

Burada çok kıymetli arkadaşlar var ama bazıları olumsuz olmayan yazılarımızı da olumsuz olarak algılayabiliyor..

Yazdıklarımı anlayamayanların beni direkt red listesine almasını rica ederim.. Cevap bile vermeyeceğim..

Sizin Twitter (x) daki bazı yazılarınızı da gördüm. Hisseyi tanıyan çok az kişiden birisiniz. Burada olmanız kıymetli.. İlaveten haber akışı ile olan hareketler evet genelde kalıcı olur..

İyi akşamlar..
    Kıymetli yorumlar için teşekkürler..Bofa bugün 280 bin lota kadar çıktı son 2 saat 200 bin lotunu geri bastı,bu çok iyi aslında yarın için..kısacılar sattı yarın anlık eksi görüp artı kapatması muhtemeldir..

3. Karanlık odaya tacirlerin art niyetli atışı da gözden kaçmasın..

4. Eagle24 hocamızdan da teknik bir çalışma rica ediyorum..

ATATP Güncel görünüm

Mayıs ayında başlayan yükseliş hareketi bugün 79.10 yeni en yüksek değerini görerek günü 71.15 seviyesinden kapattı.Daha önce yapmış olduğumuz fibo.Ext. 2,618 değeri (77.98) gerçekleşmiş oldu.En kısa 10 günlük ortalama yarın için 64.92 seviyesine denk geliyor.Resimdeki son dört kırmızı bar tahmini bir çalışmadır,tavsiye olarak düşünülmesin.yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by filintaby Yazıyı Oku
    Teşekkürler

7. Sn Kazanckapısı,

Atatp nin bendeki teknik görünümleri şu şekilde..

1.Grafik---TL Gunluk olarak takip ettigim (Log) kanal,ortalamalar ve bollinger band görünümleri

Bugünku gördüğü 79.x seviyesi ile kanalın üst band direncine temas etmiş olduk.

2.Grafik---TL Haftalık direnç ve ema ortalamalar görünümü

3.Grafik---USD Haftalık fibo ve çanak formasyon görünümü..

Özetle:

Şuanki kapanis seviyemiz olan 2.48$ seviyemiz daha önceki zirvemiz ve suan önemli bir destek konumunda.Bu seviyenin üzerinde dolar bazlı çanak hedefi yaklaşık 3.1x$ ,fibo ilk önemli direnc bölgesi de 3.5x$ seviyeleri yani 3$ civari dolar bazlı ilk teknik hedef bölgesi olarak görüyorum.TL Haftalikta da hedef eğimli çizgiye temas o da yaklasik 97 seviyeleri..

Destek bölgesi olarak da eğer 2.48$ (Daha önceki çanak zirvesi) suanki seviyenin altında kapanislar gelirse 60/62 seviyelerinin önemli ortalamalarin ve fibonun kesişimi olan önemli destek bölgesi olacagini düşünüyorum..

Bir de dikkatimi çeken bugünkü hacmin yuksekligi oldu.Teknik olarak tavandan eksiye dönerek bu kadar yüksek hacimle kötü bir kapanış aldık.Normalde zirvede oluşan bu mumun görünümü ve yapılan yükse hacime bakarak düşüşün devam edebileceğini düşündürüyor ilk etapta ancak bundan önceki 15 Ağustos ve 26 Eylül tarihlerinde de yüksek hacimle benzer hareketler yaptıktan sonra yükselişe devam etmişler acaba aynısını yaparlar mı?

Kendi adıma tek lot işlem yapmadan güçlü hikayesine güvenerek devam ediyorum..

Elinde bulunduran herkese hayırlı bereketli kazançlar dilerim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

ATATP HAFTALIK GÖRÜNÜM.

Haftalıkta daha anlaşılır bir görüntü var.Bu seviyelerde haftalık bar boylarının bir süre uzun olmasını beklerim.Hissedeki beklentiler ve haber akışı yönü belirleyecektir.

Sayfa 199/381 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •