Sayfa 1995/2317 İlkİlk ... 995149518951945198519931994199519961997200520452095 ... SonSon
Arama sonucu : 18533 madde; 15,953 - 15,960 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/DuvenAlpaslan/status/1847217171690045854

Alpaslan Düven
    @DuvenAlpaslan
    ABD’nin köklü süpermarketlerinden 7 Eleven,özellikle siyahilerin yaşadıkları bölgelerdeki 400 şubesini kapatıyor

Ülke genelinde 13 bin mağazası bulunan şirket, markayı korumak için bu kararı aldıklarını söylüyor

İşin doğrusu ise yağma ve hırsızlık olaylarının artması…
    Linkte video var.
    @erefefik

2. Av. Ayşenaz Çimen
    @avaysenazcimen
    Yenidoğan bebekleri öldüren çetenin lideri Dr. Fırat Sarı'nın,1998'de PKK üyeliğinden 12 yıl kesinleşmiş cezası varmış.2003'te Topluma Kazandırma Yasasıyla, cezası 2 yıla indirilmiş,daha sonra doktorluğa geri dönmüş.

Alın size topluma kazanılmış terörist örneği.
    Yazıklar olsun!
    @erefefik

3. https://x.com/haskologlu/status/1847220126367518955

ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    Mersin’de 34 yaşında ticaret yapan bir adam, sokak ortasında öldürüldü.

Adamı katleden şahıslar, öldürürken videosunu çekti.
    Linkte video var.
    @erefefik

4. Sedat Aral
    @saral65
    ·
    1 sa
    Sağlık skandalı yok, soykırımı var!
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Sedat Aral
    @saral65
    ·
    1 sa
    Sağlık skandalı yok, soykırımı var!
    Aywaaaa..!?
    Bunlar muhalefetteyken bu işleri yaparsa..
    İktidara gelince neler yaparlar?
    Saklan, canını kurtar.... be yaa..!

https://x.com/mehmetcek06/status/184...tTz5RiK2A&s=19

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaaa..!?
    Bunlar muhalefetteyken bu işleri yaparsa..
    İktidara gelince neler yaparlar?
    Saklan, canını kurtar.... be yaa..!

https://x.com/mehmetcek06/status/184...tTz5RiK2A&s=19
    Abi bu forumda,senelerdir Gamlı Baykuş gibi mesajlar yazıyorum, bu kadarını ben bile beklemiyordum. Bu işin içinde başka işler var. Narin kız da aynı. Narin kızın amcasının fotosunu gördüğüm zaman anlamıştım. Yenidoğan çetesi de böyle, geceliği 8 bin TL'ye yer açmak için falan değil,üstünü örtmeye çalışıyorlar.

Uzm. Esra Güneş Kaya
    @UzmEsraGunes
    Savcıyı makamında tehdit edebilen Yenidoğan Çetesi’nin, geceliği 8 bin tl yoğun bakım ücreti ve yer açmak için bebekleri ö*dürdükleri söyleniyor.

Bir litre Adrenochrome 2,2 milyar dolara satılıyor. Yenidoğanınki çok daha değerli. Çete üyelerinin Adrenochrome alıcılarıyla bağlantıları araştırılmalı. 12 bebek hayatını kaybetmiş ama hayatta kalan çok daha fazlası gizlice, bu çete üyeleri vasıtasıyla kullanılmış olabilir.

ABD’de kaybolan çocukların çoğunun elitlere Adrenochrome sağlamak için olduğu artık bir sır değil.
    DR. SHIVA AYYADURAI BREAKS DOWN ADRENOCHROME

Adrenochrome is the adrenalized blood that is harvested after a person, normally a child, is tortured and abused. Maximum terror overloads the blood with adrenaline. It is said to have anti aging effects and hallucinogenic properties
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    DR. SHIVA AYYADURAI ADRENOKROMU PARÇALAR

Adrenochrome, bir kişinin, normalde bir çocuğun, işkenceye uğraması ve istismara uğraması sonrasında hasat edilen adrenalize edilmiş kandır. Maksimum terör, kanı adrenalinle aşırı yükler. Yaşlanma karşıtı etkileri ve halüsinojenik özellikleri olduğu söylenir
    Sadece muhalefeti suçlama, hepsi işin içindedir.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 18-10-2024 saat: 20:55.
    @erefefik

7. Narin kız da aynı. Narin kızın amcasının fotosunu gördüğüm zaman anlamıştım.

Bunun abisi 70 yaşındaymış. Narin'in babası değil, en büyük abi, Hüseyin Güran, köyün imamı 70 yaşında.
    Salim Güran kaç yaşında? Poza bakınız, saça bakınız, süslü bir adam bu. Genç görünmek istiyor.
    Diyarbakır'ın en büyük 2. tefecisiymiş. Tavşantepe köyünde de 15 bin dönüm arazi ekiyor.
    Adrenochrome'da kan grubunun bir önemi var mı? Yeğeninin kanı olursa daha mı iyi?

https://x.com/UzmEsraGunes/status/1847269548015099911

Ünlü oyuncu: Jim Caviezel: "Adrenokrom imparatorluğu. Bu, uzun yıllardır kullandıkları seçkin bir kimyasaldır. E*roinden 10 kat daha etkilidir. Daha genç gösterme özelliği konusunda inanç var.”
    Linkte video var.
    @erefefik

8. HASAN
    @HASOsyalmedya
    Arkadaşlar elim ayağım titriyor sabahtan beri. Araştırıyorum ve sinirlerim çok bozuk.

Dün ortaya çıkan ve Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde Yeni Doğan bebek çetesi ile ilgili ortaya çıkan ve anlaşmalı olarak bebekleri özel hastanelere gönderip yoğun bakımlarda tutup devletten para aldıkları ortaya çıktı.

Benim çocuğum Kanuni’de s hastanesinde mecburi doğum yaptı ve doğum yapar yapmaz avcılar da bir hastaneye sevk edildi!

35 gün yoğun bakımda kaldı. O hastanede uzun süre kalınca “ hemen başka hastaneden kendi özel doktoruma terslik mi var neden diye sorduğumda tedavi tanı ve süreci öğrenmemi istedi.

Avcılara o doktorun yanına gidip yoğun bakım doktoruna bizzat telefonu verip kendi özel doktorumu arayıp telefonu verdim.

Özel doktorumuz Tanı ve tedavide ve süreçle ilgili doğru bir açıklama yapması için konuşmasını istedim. Yapamadığı için sinirlenip telefonu yüzüne kapattı. Neden kaldığı konusunda açıklama yapamadılar.

Kendi özel hastane doktorum çocuğumuzu almanın doğru olduğunu söyledi. Ve çocuğu aldıktan sonra hiç bir sorunu olmadığını orada para için tutulduğunu bizzat şahit oldum.

Detayları çözmeye çalışıyorum. Buradan hangi hastane olduğunu bizzat açıklayacağım.

HASAN
    @HASOsyalmedya
    ·
    3s
    ve üzülerek söylüyorum. O hastaneden aldığımız çocuğum 5 yıl sonra 5 yaşında tip 1 diyabet hastası oldu. Onların ihmali mi başka bir şey mi artık sağlıklı düşünemiyorum.
    @erefefik

Sayfa 1995/2317 İlkİlk ... 995149518951945198519931994199519961997200520452095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •