HASAN
@HASOsyalmedya
Arkadaşlar elim ayağım titriyor sabahtan beri. Araştırıyorum ve sinirlerim çok bozuk.
Dün ortaya çıkan ve Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde Yeni Doğan bebek çetesi ile ilgili ortaya çıkan ve anlaşmalı olarak bebekleri özel hastanelere gönderip yoğun bakımlarda tutup devletten para aldıkları ortaya çıktı.
Benim çocuğum Kanuni’de s hastanesinde mecburi doğum yaptı ve doğum yapar yapmaz avcılar da bir hastaneye sevk edildi!
35 gün yoğun bakımda kaldı. O hastanede uzun süre kalınca “ hemen başka hastaneden kendi özel doktoruma terslik mi var neden diye sorduğumda tedavi tanı ve süreci öğrenmemi istedi.
Avcılara o doktorun yanına gidip yoğun bakım doktoruna bizzat telefonu verip kendi özel doktorumu arayıp telefonu verdim.
Özel doktorumuz Tanı ve tedavide ve süreçle ilgili doğru bir açıklama yapması için konuşmasını istedim. Yapamadığı için sinirlenip telefonu yüzüne kapattı. Neden kaldığı konusunda açıklama yapamadılar.
Kendi özel hastane doktorum çocuğumuzu almanın doğru olduğunu söyledi. Ve çocuğu aldıktan sonra hiç bir sorunu olmadığını orada para için tutulduğunu bizzat şahit oldum.
Detayları çözmeye çalışıyorum. Buradan hangi hastane olduğunu bizzat açıklayacağım.
Yer İmleri