Küfür ettiği için uzun bir sure ceza alan adam gelmis burda ahlak dersi verip başlık açıyor.. Utanmasam o ettiği kufurleri burada paylasirim ama ben utaniyorum kendisi utanmak yerine gidip birde başlık açarak kendisinin asıl isinin ne olduğunu bir kez daha gosteriyor.. Eger bu şahıs isterse son ettiği küfürleri burada paylasirim ozaman güzel bir başlık açmış olur..
İnsanlarin akliyla dalga geçmeyin.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kufurlerinu paylasayim mi burdan ? Küfürle savunup sonra kendini aklamaya mi calisiyorsun ? Ozurdileyip susacagina küfür etmeyi doğruymuş gibi gosteriyorsun. Kaybol..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Küfürbaz olduğu için ceza alan biri gelmiş akil veriyor ahkam kesiyor.. Haydi ya..
Küfürün istisnasi mi olur hala savunuyorsun.. Küfürbazsin hala küfürü savunuyorsun.
Yer İmleri