Algının önemini yaşayarak bizzat test ettim. Apartmanda merkezi ısıtma 30 nisanda kapatılmıştı. 15 Mayısta ödemeler alınmıştı. Dün yönetici watsap grubuna haziran ödeme fişlerini atmış. %30 merkezi ısınma katkı payı diye daire başına 15 tl. yazmış. Kendi yakın arkadaşlarımın olduğu gruba doğalgaz faturasını görmeden ödeme yapmamalarını, muhtemelen yanlış bir hesap yapıldığını yazdım. 130 daireden sadece 5 tanesi benimle aynı fikirde. Diğerleri '' hocam, 15 tl. için yöneticiyle yazıcağım, sinirimi bozacağım, değer mi ? öderim geçerim. ALLAH sorsun hesabını '' diyorlar.
Böyle başa şimşir tarak , eyvallah ödeyin o zaman . Benim gibi doğrucu davutlara '' cimri , huysuz ihtiyar '' demeden ödeyin.
20 Haziran Perşembe 15:05 ERDOĞAN: HİÇ ŞARTLARI ZORLAMADAN BIRAKIN DALGALI KUR REJİMİYLE SÜREÇ DEVAM ETSİN
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: TALEPLE KABİNE DEĞİŞTİRMEYİZ AMA BİR DEĞİŞİKLİK GEREKİRSE ADIMLARI SÜRATLE ATARIZ
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: (PATRIOT) NE KREDİ ŞARTLARI NE ORTAK ÜRETİM UYGUN DEĞİL
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: (S-400) AYIN 15'İNDE TESLİMAT BAŞLAYACAK, YERLERİNİ TSK BELİRLEMİŞTİR
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: (ABD YAPTIRIMLARI) BU TÜR YAPTIRIMLARIN OLACAĞINA HİÇ İHTİMAL VERMİYORUM
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: (ABD YAPTIRIMLARI) İNANIYORUM Kİ TRUMP DA UYGUN BULMUYORUM DİYECEK
20 Haziran Perşembe 15:03 ERDOĞAN: (ABD YAPTIRIMLARI) TRUMP'A BÖYLE BİR YAPTIRIMI UYGUN BULUYOR MUSUNUZ DİYECEĞİM
15 temmuzda show var...
Erdoğan: Yüksek enflasyonun bana göre en önemli sebebi yüksek faizdir
-bloomberg ht
Yer İmleri