Biz merkez ve kamu bankaları piyasayı baskılamak için dolar satıyor vesaire diyoruz ama dolar ne zaman zayıflamaya başlasa siyasilerden S400 açıklaması ile rot balans ayarı yapılıyor sanki.
5,87 den sattığım dolarların yarısını 5,77 den geri aldık sağolsun dolarcı başkan gene bir bırakmadı dolar düşsün.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Füzelerde 3 haftaya burda demiş, daha ne yapsın size reis.![]()
Ben reisten dolara desteği İstanbul seçimlerini kaybedince bekliyordum ama buralardan sağolsun başladı desteğe.
Gerçi bu doları reiste kurtaramıyor artık. Temmuzda 3 puan faiz indirimi gelirse o kurtarmaya yeter ama.
ERDOĞAN: Faiz konusunda Trumpla düşüncelerimiz örtüşüyor, o da düşük faiz diyor.
ERDOĞAN: Yüksek enflasyonun bana göre en önemli sebebi yüksek faizdir.
ERDOĞAN: Bu faiz politikasından Türkiye'nin dikkatli bir şekilde bir dönüş yapması lazım.
Hadi yine iyisiniz reis ipten aldı doları yine.
*erdoğan: Yüksek enflasyonun bana göre en önemli sebebi yüksek faizdir-bloomberg ht
Bugün mecburen benjamin aldım, aynen bizim fırnından yeni çıkmış tl'ler gibi gıcır gıcır, ne yaptı trump yeni benjaminler mi bastı?
Yer İmleri