Yıllar önce ilk arabamı borsadan kazandığım parayla almıştım. Ve 13 14 yıl oldu araba alacağıma o kağıdı her ay alsaydim milyonu geçmiştim . Emeklilik kağıtlarınin hasıdır Aselsan. Ytd
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
Yıllar önce ilk arabamı borsadan kazandığım parayla almıştım. Ve 13 14 yıl oldu araba alacağıma o kağıdı her ay alsaydim milyonu geçmiştim . Emeklilik kağıtlarınin hasıdır Aselsan. Ytd
arkadaşlar tahdanın hareketlerini hepimiz görüyoruz şaşırmış durumdalar bir süredir cünkü yazılarımı okuyorlar ve dogrulugunun cok farkındalar. cünkü bedelini ödeyenler onlar ve tahdanın hareketleriyle elinde malı olanlara şu mesajı vermeye calışıyorlar verin yukardan alırsınız aşadan amaaaaaaa bu sefer kazın ayagı öyle degil kendileri calıp kendileri oynuyorlar bi versek malları bir daha görecegimiz yer 2 bin üstü ama ben bu kerizlere burdan net söylüyorum yapın tavanı alın malı boşuna kimseye para kapdırmayın kimseninde bedduasını almayın haaaaa erkeksenizde 1.60 altına indirin satdıgım malı 50 bin lot fazlasıyla geri alıyım ve 2.50 bekliyim hodri meydan arkadaşlar.burdanda bjk macına bi yorum yapayım bjk kaybeder galatasaray macını izledim bjk nin son macıydı bence takım cok kötü yunanlılardan fark yer benc.ytd
borsanın altın kuralı birisi erkeksen şuraya indir spek seni orda bekliyom şuranın altı olmaz gibi kelimeler cümleler duymaya başladınızmı biraz daha dikkatli olmamızda fayda var derim ayrıca ne hikmetse yf ufak ufak vermeye başladı insaallah herkesin beklediği yukarı yönde hareket olur
benim yazılarımın dogrulunu okuyucularım ve spek musvetdeleri iyi bilir ben oltamı atarım balık vuruyomu diye beklerim.ytd
ayrıca 12 aylık bilancosu vergi dairesinden kötü gelecek döviz giderlerinden dolayı benden tokat yedikleri icin kıvranıyorlar öyle yada böyle bilanco gelince bana teslim olacaklar 15 gunleri kaldı güzel bir süpriz yapacagım onlara.ytd
Yf gruptan diğerleri gibi. Citi adına (sözde) aldıkları mali veriyorlar. Kendileri dışında işlem yapılınca gün içi ayar çekiyorlar. Onun için anlamak mümkün değil. Bu kadar profesyonel spek görmedim. He asansör gibi in-çık hareketleri başka türlü yorumlamak lazım. Çok mal cikmadilar henüz. Ben speklerin daha önceki kişiler olmadığını düşünüyorum. Ama emin olmak için Cuma yi bekliyorum. Zaten aşağı gelirse kimse mal falan satamaz. Dediğiniz gibi asıp kesmek boş laf. Tutarlı olup teknik varyasyonları iyi takip etmek lazım. Ayrıca şunu söyliyim şirket yetkilileri fiyatları anlık takip ediyor bu ara. Nerden biliyorsun diye sormayın.)
Gunaydin herkese arkadaslar bir duyum aldim bedelliye var olan yatirimcilar degil sadece hisse sahipleri giriyormus dogrumudur
Yer İmleri