-
Söze gerek yok aslında "şiir gibi bir grafik"
Ortalamalar arasında mekik dokuyor.
200 ağırlıklı ortalama aşılırsa asıl hareketi görebiliriz.
"6.75 bu anlamda önemli, bu seviyeyi güçlendirmesi gerek."
Stop loss seviyesi size kalmış...
-
Seans öncesinde belirttiğim 93 600 direncimizin hemen üzerini test ettik , bu direnç grafikte de görüldüğü gibi içinde hareket ettiğimiz kanalın üst trendi. Yine belirttiğim gibi geri dönüşte "93 200 önceki tepeler bölgesini de test ettik" bu seviye üzerinde tutunmamız gün içi hareketler açısından önemli , üzerinde kalırsa kanal üst direncine doğru yeniden hareketlenebilir , bu kez bu nokta 93 700' lere karşılık geliyor olacak.
"Endeksin kanalın üzerine çıkabilmesi için bankacılık desteğini de alması gerekiyor gibi görünüyor" , garan grafiğini biraz da bu yüzden ekledim. Garan grafikteki 200 ağırlıklı ortalamayı aşarsa hareket ek bir güç kazanır.
Grafikte 200 ağırlıklı ortalama 92 800 seviyesinden geçiyor , gün içinde bu seviyenin altına gelmedikçe satışlar derinleşmez.
Satışlar artsa bile en azından 95 300 gap bölgesi görülmeden kanal alt desteğinin kırılacağını düşünmüyorum.
-
Garanti' ye alımlar geldi
-
5 lot 10 lot arkada arkaya işlem gönderenleri kınıyorum ,bütün planları insanları kandırmak üzerine , aynanın karşısına geçtiklerinde utanmıyorlar mı acaba !
-
-
Abi garanti alım geldi endeks kıracak direnci ☺☺
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Önceki grafiğimde 93 700 olarak belirttiğim kanal direnci şu dakika itibariyle 93 850 , zaman geçtikçe yukarı doğru öteleniyor trend çizgisinin açısı nedeniyle , şu anda da 98 850 var ekranımda , 94 200 de de 200 saatlik ağrılıklı ortalama mevcut seans içi düzeltme buradan gelebilir ama ana hedef hala 95 300
Garan için de 6.94 gün içi direnç olabilir
6.75 ' de dikkat çekmiştik bu harekete
-
Kanal son durum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri