Sayfa 20/319 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2552 madde; 153 - 160 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

1. Bu hisseyi halka arzında alıp bir kaç ay içinde karlı bir şekilde satmıştım.
    Bir yıl sonrası yine alıp 2007 Aralık sonlarında tamamen vedalaşmıştım.

Şu anda yaklaşık 3-4 aydır takip ediyorum, teknik olarak gayet iyi gidiyordu.
    Fakat bilanço ayagıyla her şey tersine döndü.Trilyonlarca zarar açıklayan şirketler bu kadar düşmüyor.

Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

2. insan ********se söze gerek yok durmuş gene yaptı yapacagını; yer yüzü böyle namussuzlarla doldu taştı .Enver ören gitti sırada dogan var sonrası böyle ahlı insanlarla dolu borsanın yani kumarhanenin

3. Deniz yatırım bayağı almış.... 0.83 ortalamayla 865.816 lot ....

4. Deniz tam süzme zaten burdan alır Yarın Birgün iki kademe kafasını kaldırdımi kağıt ordan basar

5. Birikmiş amotismanlar* 2015 te 1.048.576 milyon iken bu sene ne hikmetse 61.361.997....

*Birikmiş Amortismanlar Hesabı: Maddi olmayan duran varlık bedellerinin, kullanılabilecekleri süre içerisinde hesaben yok edilebilmesini sağlamak amacıyla kullanılan hesaptır. Pasif karakterli bir hesaptır.

Amortisman: Duran varlıkların, aşınma, yıpranma veya eskime payını ifade eder.
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir, sadece öngörü...

6.  Alıntı Originally Posted by IQout Yazıyı Oku
    Birikmiş amotismanlar* 2015 te 1.048.576 milyon iken bu sene ne hikmetse 61.361.997....

*Birikmiş Amortismanlar Hesabı: Maddi olmayan duran varlık bedellerinin, kullanılabilecekleri süre içerisinde hesaben yok edilebilmesini sağlamak amacıyla kullanılan hesaptır. Pasif karakterli bir hesaptır.

Amortisman: Duran varlıkların, aşınma, yıpranma veya eskime payını ifade eder.
    ?????

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by osumer Yazıyı Oku
    ?????

yani bi anda eskimiş binalar,masraf çıkmış
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir, sadece öngörü...

8.  Alıntı Originally Posted by IQout Yazıyı Oku
    yani bi anda eskimiş binalar,masraf çıkmış
    Reysas taşımacılık hizmeti veriyor ve 2 yıl içersinde araclarin bukadar eskimiş olması imkansız bende sizin gibi dusunuyorum

Sayfa 20/319 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •