Sayfa 20/243 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 1942 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Altin iyi gidiyor
    Gitsin gitsin....ama DXY de yaşanması gereken Boğa Trendini napacaz bilemiyorum. Çünkü ortada çıkması gereken bi DXY var. Oturtamıyorum parçaları birbirine. XAUUSD 'nin ya da DXY 'nin bende oluşturduğu algılardan biri yanlış

Sizin haylazlar ne alemde, çıktınız mı işlemlerden?
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Elimdeki tum gbpusd pozisyonlarimin kar alını 1.3890 a yazdim. Kapandiktan sonra tekrar alisa gecicem asagidan bu sefer 1.41 hedefli.

Eurusd satistayim 1.1878 e kadar kademelere dizdim. Sembolik satislar. Daha fazla cikarsa pozisyon acmayip beklicem sadece.

Arada her iki paritede tradelerim oldu ama buraya yapistirmiyim artik. Sembolik miktarlar.
    Gece uyurken altin cikar, eurusd duser ve gbpusd cikar insallah. Hepimiz kazanalim

Iyi aksamlar

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Gitsin gitsin....ama DXY de yaşanması gereken Boğa Trendini napacaz bilemiyorum. Çünkü ortada çıkması gereken bi DXY var. Oturtamıyorum parçaları birbirine. XAUUSD 'nin ya da DXY 'nin bende oluşturduğu algılardan biri yanlış

Sizin haylazlar ne alemde, çıktınız mı işlemlerden?
    Biz parcalari oturtamazsakta piyasa yapici guzel işliyor hayret ediyorsunuz bir bakmissiniz hersey olmasi gerektigi gibi

Yazdim yukarida islem pozisyonlarimi. Sıkıcı bir gun. Cok firsat vermedi.

Sevgiler

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331

Gece uyurken altin cikar, eurusd duser ve gbpusd cikar insallah. Hepimiz kazanalim
    Amin...geçmişte bu paritelerin ne zaman korele olduğuna güvenip analizimi o ağırlıkla yapsam hepsinde çuvalladım. Daha hiç bakmıyorum korelasyona falan...

Dow yine zirveleri zorlayabilir. Beklentisi bile yeter

https://tr.sputniknews.com/amp/ekono...mpression=true

Merhabalar.

Eurusd istedigim gibi dustu cok sukur. Pozisyonlarimin cogu kapandi. 1.1878 e yazdigim lot kaldi sadece.

Ve gbpusd asagidan toplama sansini veriyor.
    Dedigim gibi eurusd de ben 1.16 seviyesini bekliyorum. Gbpusd ona uyarsa 1.3750 kirilabilir. Bu yuzden alislarim cok fazla degil. Simdilik

Bol kazanclar.

Gbpusd pozisyonlarimi tamamen kapattigimda paramin %90 ini fx den cekicem. Kalanla tekrar baslicam.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Gbpusd pozisyonlarimi tamamen kapattigimda paramin %90 ini fx den cekicem. Kalanla tekrar baslicam.
    Yeni geldim eve - hem günaydın hem tünaydın...

Gönderinizi görünce GBPUSD baktım. Daha günün yarısı olmadan DAILY RANGE tamamlanmış. Ne olmuş? Önemli veri mi açıklamışlar? Ya bu paritede güzel potansiyel var ha...

Siz bu paritenin dilinden ekstra anlıyorsunuz sanırım, bence özellikle bu pariteye fazla yoğunlaşıp huyunu suyunu çözün.

Şimdiden hayırlı olsun - selamlar

Sayfa 20/243 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •